Zakupte si vstupenky na Spartu včas

Předprodej probíhá do pátečního odpoledne.

V sobotu večer bude na programu první letošní pražské derby ePojisteni.cz ligy. Do Ďolíčku dorazí Sparta a zápas je na programu od 20 hodin.

Předprodej vstupenek na utkání již běží ve fanshopu Bohemians v tradiční otevírací době prodejny. Zakoupit vstupenky je také možné na internetových stránkách Ticketportal. Podmínkou je ovšem být registrovaným fanouškem Bohemians. To znamená být permanentkářem, členem DFB, nebo případně členem oficiálního fanklubu Zelenobílá republika. Ve fanshopu bude prodej vstupenek umožněn po předložení členského průkazu (nebo permanentky), na internetových stránkách po vás systém bude požadovat desetimístné heslo. Jedná se o čísla pod čárovým kódem vaší kartičky (permanentky nebo členské karty). V předprodeji je možné při jednorázovém nákupu zakoupit maximálně čtyři vstupenky. Po nákupu bude vaše členské číslo pro předprodej na Spartu zdeaktivováno.

Několik stovek nevyzvednutých průkazů člena DFB stále čeká na své majitele ve fanshopu, případně si o svůj kód pro nákup přes internet můžete napsat i na e-mail svatoslav.bata@bohemians1905.cz (v případě, že jste členem a nemáte stále svoji kartičku). Kdo není členem Družstva fanoušků Bohemians a má zájem nově vstoupit a rozšířit již tak početnou rodinu Klokanů, je možné odevzdat vyplněnou přihlášku se vstupním poplatkem ve fanshopu.

Cena vstupenek na utkání se Spartou je stanovena na 230 Kč na hlavní tribunu (sektor A), 150 Kč do ostatních sektorů (tribuna B a C) na stadionu. Vstupenky do sektoru fanoušků Sparty byly odeslány na Letnou a jejich distribuce probíhá v režii hostujícího klubu.