Představení Dominika Maška

Čerstvá posila se představuje fanouškům prostřednictvím Bohemka TV.

Představení Dominika Maška

V kabině Klokanů jsme dnes přivítali nového člena, stále mladého a velmi talentovaného Dominika Maška. V prvním rozhovoru pro klubovou televizi se rozpovídal o svých zkušenostech se zahraničím, zranění z března i o svých silných stránkách.

Působil jsem čtyři a půl roku v zahraničí. Poslední rok v Cambuuru to nevycházelo úplně podle mých představ a jedna z těch variant byla vrátit se zpátky. Když se ozvala Bohemka, tak jsem si říkal, že by to mohl být dobrý krok pro moji kariéru. Nyní jsem tady a jsem za to rád,“ řekl hned na úvod rozhovoru Dominik Mašek.

V březnu tohoto roku se bohužel v přípravném utkání zranil a čekal ho povinný odpočinek. „V zápase juniorky jsem přepadl přes protihráče a nešťastně jsem si zapíchnul koleno do země a natrhnul jsem si zadní křížový svaz, takže jsem byl delší dobu mimo. Ale dal jsem se dohromady a nyní jsem zdravý a jsem připravený hrát,“ zněl velmi odhodlaně. Dále prozradil, kde se nejraději na hřišti pohybuje: „Nejlíp se cítím pod útočníkem na pozici desítky, jako podhrotový útočník.“ Celý rozhovor můžete vidět již nyní na Bohemka TV.

Bohemka TV