Před utkáním magazín v prodeji

Zakupte si i dnes klubový magazín 1905 Klokan.

Před utkáním magazín v prodeji

Samozřejmě i dnes před utkáním bude v prodeji klubový bulletin 1905 Klokan. Na titulní stránce uvidíte usměvavého Martina Dostála, který mezi Klokany přišel před začátkem letošního ročníku ePojisteni.cz ligy. Uvnitř tedy naleznete jeho důkladnou zpověď. Není to ovšem jediný rozhovor v magazínu. Vyzpovídali jsme i mladého a talentovaného útočníka Matěje Koubka, který nyní hraje za mladší dorostence.
Vychází nové číslo magazínu 1905 Klokan
Vychází nové číslo magazínu 1905 Klokan

Nechybí důkladné představení soupeře, podíváme se nejenom na historii klubu, ale i na památný zápas z roku 1974, kdy Klokani dokázali porazit tehdejší LIAZ vysoko 3:0. Představíme si dvě výrazné tváře soupeře - stopera Pernicu a útočníka Wágnera, který vládne současným tabulkám střelců celé ligy.

Zopakujeme si poslední dva ligové duely, koukneme i na vybrané individuální statistiky z těchto zápasů a na dvoustránce přineseme i fotky fanoušků. Najdete se tam?

To a mnohem více naleznete v klubovém magazínu. 52 stran pouze za 20 korun. V prodeji před stadionem u kamelotů a v pojízdném fanshopu i ve fanshopu na ochozu stadionu.