Hlasujte pro nejlepšího hráče měsíce

Vyberte nejaktivnějšího Klokana za září.

Hlasujte pro nejlepšího hráče měsíce

Září se nám blíží ke konci a s tímto měsícem přichází poprvé v této sezoně i anketa Hráč měsíce. Mládežničtí trenéři již své favority vybrali. Nyní jste na řadě vy, fanoušci, abyste zvolili nejlepšího hráče A mužstva za měsíc září. Hlasovat můžete na hlavní stránce v již zveřejněné anketě do čtvrteční 12. hodiny. Vyhlášení proběhne před sobotním utkání v Ďolíčku.

Poslední měsíc začal pozitivně, když Klokani dokázali zvítězit v Ďolíčku nad Brnem vysoko 3:0. Poté přišel sice nepovedený zápas na Julisce, včera ale svěřenci trenéra Miroslava Koubka postoupili v MOL Cupu do čtvrtého kola, když porazili Hulín na jeho hřišti 2:0. Do následné finální nominace se dostali tedy následující tři hráči.

1. Milan Havel
V mládežnických kategoriích hrával útočníka, v áčku se prosadil jako krajní obránce a svoji první ligovou trefu si nechal až zářijové utkání se Zbrojovkou. A stálo to za to! Těsně před koncem prvního dějství se trefil parádně z poloviny hřiště. Odchovanec klubu se tedy trefil premiérově před zaplněným Ďolíčkem. Nominaci za tento měsíc si určitě zasloužil.

2. Siim Luts
Na začátku angažmá ho lehce přibrzdilo zranění, nyní ovšem již pravidelně předvádí nadstandardní výkony. Po odchodu jihoamerického křídelníka dokazuje, že šikovní hráči vyrůstají i v Evropě. Na levé straně hraje velmi aktivně a dovoluje si v soubojích jeden na jednoho.

3. Dominik Mašek
Na konci srpna zažil premiéru jako zvon. Hned při svém prvním utkání v zelenobílém dresu se gólově prosadil a zařídil tři body do tabulky. Svoji gólovou formu potvrdil i v září. Trefil se proti Dukle, kde otevíral skóre zápasu a další trefu přidal včera v pohárovém duelu. V této sezoně je naším nejlepším střelcem.