Bohemka TV: Potrestali nás za naše hloupé chyby

Zápas hodnotí Dominik Mašek a Milan Jirásek.

Bohemka TV: Potrestali nás za naše hloupé chyby

"Od začátku to bylo hektické. Bohužel jsme v první půli dvakrát inkasovali, i když jsme měli asi více šancí a více ze hry," začal s hodnocením utkání záložník Dominik Mašek. "Za naše hloupé chyby nás potrestali, mají kvalitu," dodal na úvod. "Do druhé půle jsme vstoupili výborně," pochvaloval ideální vstup Bohemky do druhé pětačtyřicetiminutovky. "Utkání ovlivnila červená karta. V deseti jsme se snažili vytvořit tlak. Třetí gól byl ale hřebíček do rakve," byl po utkání smutný.

"Chtěl bych poděkovat klukům i fanouškům. Odmakali jsme to a fanoušci nás podpořili," hledal pozitivní slova záložník Bohemians. "Dneska se od nás štěstíčko odklonilo. Dnes jsme měli spoustu šancí, které jsme nevyužili. Naopak soupeř co si vytvořil, to proměnil," uzavřel Mašek.

Před kameru přišel i smolař dne. "Bohužel dnes byla Boleslav efektivní. Nechali jsme si dát góly po vlastních chybách, jeden jsem zavinil já. Boleslav byla vysoce produktivní," soukal ze sebe hodnocení Milan Jirásek, autor snižující branky, ale také držitel červené karty. "Z hromady šancí, které jsme si vytvořili, jsme vytěžili minimum," dodal. "Když jsem dostal červenou kartu, tak kluci bojovali, ale měli to v deseti lidech těžké," uzavřel.

Bohemka TV