Pět Klokanů na odchodu z klubu

S Bohemkou se loučí pětice hráčů, hledají si angažmá.

Pět Klokanů na odchodu z klubu

Po konci podzimu je na čase řešit složení hráčského kádru pro jarní část sezony. To bohužel znamená, že někteří hráči v Bohemce již pokračovat nebudou. Jedná se o následující pětici fotbalistů, kterým klub děkuje za jejich práci a přeje jim hodně úspěchů v pracovním i osobním životě.

Podzimní odchody z Bohemians
Podzimní odchody z Bohemians
Zoran Gajič a Matúš Mikuš po skončení smluv již nebudou pokračovat v Bohemians. "Klub se domluvil s hráči, že jejich končící smlouvy nebudou prodlouženy," řekl sportovní ředitel Miroslav Držmíšek k aktuální situaci, kdy si oba dva bývalí Klokani hledají nové angažmá. Zoran přiletěl za Bohemkou na zimní soustředění do Turecka v lednu 2015 a okamžitě naskočil do sestavy. Za Klokany odehrál v první lize za dva roky 33 zápasů. Matúš Mikuš přišel do Vršovic o půl roku dříve, v zelenobílém dresu odehrál 51 zápasů. V první sezoně vstřelil sedm branek, ovšem v následujících ligových zápasech se již neprosadil.

"Po dohodě s hráčem jsme se domluvili na předčasném ukončení hostování," okomentoval pro internetové stránky Miroslav Držmíšek situaci kolem Antonína Křapky. Ten se tak vrací zpět do svého mateřského klubu FK Mladá Boleslav. Křapka se výrazněji nedokázal prosadit do sestavy Bohemians. Na podzim odehrál jeden ligový zápas, ten úvodní proti Hradci Králové.

Další dva Klokany klub uvolnil, jedná se o Tomáše Hradeckého a Jiřího Jeslínka. "Hráči dostali od klubu možnost hledat si jiné angažmá," doplnil Držmíšek. Finský záložník odehrál v loňské sezoně dva ligové duely, letos se do sestavy trenéra Koubka nedostal. Jeslínek odehrál za pět měsíců šest zápasů, gólově se prosadil pouze v MOL Cupu, kde i díky jeho brankám Klokani postoupili přes Štěchovice do další fáze soutěže. V současné době si oba dva hledají nové angažmá.