O výhře rozhodl Mašek s Bartkem

Vítězství nad maďarským celkem vykoupil Berkovec zraněním.

O výhře rozhodl Mašek s Bartkem

Trenér Miroslav Koubek poslal do zápasu opět sestavu v zajímavém rozestavení a Klokani z aktivního úvodu okamžitě těžili. Mašek začal ve třetí minutě akci na půlce hřiště, ovšem ještě vrátil míč dozadu na Jiráska, který viděl na vápně volného Bergera. Ten posunul ještě na svého parťáka z útoku Bartka, který okamžitě uvolnil přihrávkou Maška. Ten si ještě rychlou kličkou na levou stranu vylepšil pozici a poslal Klokany do vedení.

Vedení ale netrvalo dlouho. V 7. minutě srovnal střelou z malého vápna Katona. Hráči v zelenobílém ovšem nepřestávali s aktivitou. Po pár minutách zkoušel zakončovat Dostál, ale mířil těsně vedle. Z dálky to zkoušel i Buchta, který vystihl rozehrávku soupeře, ale jeho střela se také mezi tři tyče nevešla, stejně jako po Bergerově hlavičce.

Stálejší tlak kolem 22. minuty nevedl k další vstřelené brance. V šanci se objevili postupně Berger, Mašek a Bartek. Po rohovém kopu se k zakončení dostal i Krch. Branka přišla až ve 34. minutě, když Jirásek uvolnil na levé straně Havla, ten okamžitě poslal míč na hranici vápna, kde Bartek zamířil krásně na zadní tyč.

Bohužel ještě předtím došlo k nucenému střídání na pozici brankáře. V souboji trefil jeden ze soupeřů Berkovce do ruky a ten musel okamžitě ze hřiště. V současné době je v nemocnici na vyšetření a až to ukáže, jaké budou následky tohoto střetu.

Do druhé půle poslal trenér Koubek hned pět nových hráčů, na aktivitě našich hráčů to ale neubralo. Hned ve 48. minutě se dostal k zakončení hlavou Berger, trefil ale dobře postaveného brankáře soupeře. V 53. minutě vybojoval u rohovoého praporku míč Krch, uvolnil Maška, ale jeho tečovaná střela skončila těsně vedle tyče.

Ve druhém dějství se do zakončení dostali ještě Kuchta a Švec, svědky vstřelené branky jsme již nebyli. Utkání skončilo výhrou 2:1, jasnou převahou Klokanů a bohužel zraněním Berkovce. Ze hry odkulhal ještě Berger, který by měl být ovšem v pořádku.