Soupeř se prosadil v úvodu a závěru utkání

Klokany prověřil přední celek dánské ligy.

Soupeř se prosadil v úvodu a závěru utkání

Bohemku čekal druhý zápas na tureckém soustředění a papírově čekal hráče mnohem těžší soupeř, než na kterého narazili v sobotu. Čtvrtý celek dánské ligy nastoupil i se známým islandským brankářem Halldórssonem, či šikovným záložníkem Fiskerem. Právě tito dva dělali Klokanům největší potíže.

Hráči Randers začali velmi aktivně. Zkraje zápasu si vypracovali dva rohové kopy, které dokázal Fryšták společně s obranou odvrátit. Jenže brankář Bohemians byl v šesté minutě na přímý kop zpoza vápna příliš krátký. Hendriksson to kopnul nejlépe jak mohl a poslal soupeře do vedení.

Randers FC - Bohemians Praha 1905 2:0 (1:0)
Randers FC - Bohemians Praha 1905 2:0 (1:0)
Klokani se z těžkého začátku oklepali a začali ukazovat, že umí také útočit! Bartek našel nízkým centrem u vápna nabíhajícího Hubínka, kterému bohužel sjel míč z nártu a ten poté neletěl ideálním směrem. O chvilku později opět velmi aktivní Bartek získal ve vápně míč, uvolnil Kuchtu, ovšem jeho střelu dokázala obrana zblokovat. Hra byla více než vyrovnaná a papírové předpoklady se ztrácely.

Do druhé půle vlétl do hry mimo jiné i Kabajev, který se do sestavy vrátil po zranění. A okamžitě upozornil brankáře Halldórssona, že je na hřišti. V 54. minutě si zpracoval vysoký míč a zpoza vápna poslal nečekanou střelu směrem na islandského brankáře. Míč se ovšem nakonec mezi tři tyče nevešel. O chvilku později to zkoušel po rohu hlavou, bohužel se trefil přímo do rukavic brankáře.

V 65. minutě dokázala Bohemka svého soupeře zatlačit. Po centru Nitrianského zakončovali Kuchta i Bartek, ale obrana s přispěním štěstí jejich střely zblokovala. Na další centr po chvilce nedosáhl Vaníček, kterého míč ve vápně přeletěl. Když hráči v zelenobílém nedokázali využít tyto příležitosti, soupeř je potrestal. Nejdříve to zkoušel po kličce do středu hřiště Fisker, Fryšták si připsal kvalitní zákrok a míč za svá záda nepustil. O chvilku později ale Randers již trestal. Při rychlém útoku se u vápna dostal k míči Molvadgaard a zakončil přímo do růžku Fryštákovy branky.

Klokani odehráli velmi kvalitní zápas s předním celkem dánské ligy, bohužel mu podlehli o dvě branky. Do hry zasáhl i nováček v zelenobílém dresu Ondřej Vrzal a svůj první start v Bohemce si připsal i Miroslav Markovič, který se ke Klokanům připojil teprve včera pozdě večer.