Před utkáním budou v Ďolíčku zabíjačkové hody

V sobotu se fanoušci dočkají rozšířeného občerstvení.

Před utkáním budou v Ďolíčku zabíjačkové hody

Klokany čeká v sobotu 25. února první domácí zápas jarní části sezony. Do Ďolíčku přijede soupeř z Uherského Hradiště a zápas začne v 16:30. Stadion své brány otevře ovšem již ve tři hodiny a pro fanoušky je mimo jiné připraveno rozšířené občerstvení. Na stáncích se budou prodávat zabíjačkové speciality.

Na celém stadionu se budou prodávat jitrnice, na náměstíčku seženete zabíjačkový guláš a gulášovou polévku a vedle hlavního stánku na náměstíčku se budou připravovat v udírně žebra a bůček. Abychom zaručili čerstvost výrobků, bylo objednané omezené množství. Proto doporučujeme všem fanouškům, aby na sobotní zápas dorazili včas.

Vstupenky jsou již v prodeji ve standardní otevírací době fanshopu i na internetových stránkách Ticketportal. Pokladny se otevřou v sobotu společně se stadionem v 15:00. Lístky si můžete zakoupit v cenovém rozmezí od 150 do 230 Kč. V předprodeji (pouze do pátku) je možné zakoupit vstupenky s 50% slevou pro děti do 150 cm a pro osoby starší 70 let. Ve fanshopu si můžete také zakoupit permanentní vstupenku na jarní část sezony. Ta stojí od 600 do 1 000 Kč a taktéž nabízíme slevu 50 %.

Doražte na první domácí zápas i vy. Začínáme v sobotu 25. února od 16:30.