Hráči měsíce dostali své trofeje

Gratulujeme všem čtyřem hráčům měsíce duben.

Hráči měsíce dostali své trofeje

Minulý měsíc určitě u A mužstva nepatřil mezi nejpovedenější, i přesto si pár hráčů řeklo o nominaci do klubové ankety hráč měsíce. V hlasování jste nakonec zvolili Josefa Jindřiška, který se vrátil v dubnu opět do základní sestavy a předváděl vyrovnané výkony. Svými výkony ovšem zaujali i mládežničtí Klokani. A trenéři vybrali další tři zástupce - v dorostu, žácích a přípravce. Hráči své ceny dostali již při utkání se Slavií a my jim ještě jednou gratulujeme!

Daniel Jaroš
Post: záložník
Narozen: 24. 5. 2000
Věk: 16 let
Hodnocení vedoucího trenéra mládeže Jakuba Haranta: "Myslím si, že my trenéři mládeže na Bohemce nejraději píšeme pozitivní komentáře o hráčích, kteří u Botiče doslova vyrostli. A to je přesně Danielův případ. Pamatuji si jeho začátky v přípravce na trénincích v Ďolíčku a na Lokádě, kdy prostě nešel přehlédnout a od počátku byl výrazným talentem. V žácích se fotbalový růst malinko zastavil, ale jsem moc rád, že je D.J. zpět a opět se řadí mezi nejvýraznější hráče v ročníku. Kategorii U17, ve které nastupuje, se momentálně výsledkově i herně daří a Dan je nedílnou součástí sestavy. V posledních letech se vyprofiloval v univerzála, který může naskočit v sestavě kdekoliv od stopera po levé křídlo. Všichni v klubu doufáme, že se Danovi u nás bude dařit stále lépe a lépe a v budoucnu napodobí třeba Davida Bartka – u Klokanů od náboru až po A tým.

Vojtěch Novák
Post: záložník
Narozen: 20. 1. 2002
Věk: 15 let
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "Vojta předvádí na jaře velmi dobré výkony a po zásluze je vyhlášen hráčem měsíce dubna v kategorii žáků. Pro tým je momentálně velmi důležitý v útočné fázi hry a to jak v mezihře, tak v zakončení. Vojta má současně solidní střeleckou formu – za zmínku stojí hattrick při výhře 5:3 v Příbrami. Novas vyniká vynikajícím fotbalovým myšlením, výběrem místa a dobrou kopací technikou. Neustále ale musí myslet na 100% soustředění v každém tréninku a zápase a na svou činnost, když jeho tým nemá míč. Jedině tak z něho může vyrůst velký fotbalista.

Maksim Doloh
Narozen: 4. 7. 2009
Věk: 7 let
Hodnocení trenéra Romana Krejčího: "Maksim je velmi svědomitý hráč jak při tréninku, tak i při zápasech. Má v sobě velkou vůli po vítěztví, nevypustí žádný osobní souboj a je tak skvělým příkladem pro ostatní kluky. Přeji mu, ať má stále fotbal rád a baví ho tak jako doposud."