Srpen má své vítěze

Nejlepší hráči za uplynulý měsíc dostali své ceny nyní v sobotu.

Srpen má své vítěze

Před utkáním se Slováckem byli ohodnoceni nejlepší hráči za poslední prázdninový měsíc. V nejstarší možné kategorii A mužstva jste hlasovali vy na hlavní stránce bohemians.cz. Nejlepším hráčem za srpen jste vybrali brankáře Tomáše Fryštáka, který vychytal ve čtyřech zápasech dvakrát čisté konto a i díky němu se nyní nacházejí Klokani v horní polovině tabulky. Ostatní hráče vybrali mládežničtí trenéři, poprvé jsme předali cenu také hráči z naší Fotbalové akademie z Velvar. Bohužel přípravkový Adam Hejduk si plnil zápasové povinnosti v Českých Budějovicích a cenu mu předáme na příštím domácím utkání.

Dorost: Patrik Turek
Kategorie: U17
Datum narození: 7. 5. 2001
Hodnocení trenéra Jana Švimberského: "Patrik si ocenění zaslouží nejen za tento měsíc. Je výborný kluk do party a patří mezi několik tvrdě pracujících hráčů našeho týmu. Svým nasazením je příkladem mnoha spoluhráčům. Ke svým herním úkolům přistupuje svědomitě a výborně plní svou roli v týmu. Je velmi silný v osobních a hlavičkových soubojích, které jsou jeho doménou."

Žáci: Patrik Marek
Kategorie: U12
Datum narození: 7. 9. 2006
Hodnocení trenéra Kryštofa Herolda: "Patrik si zaslouží ocenění hlavně za to, jak se v poslední době zlepšil v pracovitosti jak na hřišti, tak i na tréninku. Sám určitě ví, že v minulých letech se mu ne vždy chtělo, teď ale nevypustí žádný souboj a opravdu maká. Je jedním ze stěžejních hráčů naší U12 a kromě dobrých výkonů na hřišti je i super kluk. Když vydrží se stejným zaujetím a zápalem, budeme ho vídat na fotbalových hřištích ještě dlouho."

Přípravky: Adam Hejduk
Kategorie: U11
Datum narození: 7. 12. 2007
Hodnocení trenéra Bohuslava Hruši: "Adam patří k těm nejpoctivějším a nejpracovitějším hráčům, jak na tréninku, tak v zápasech. Na tréninku jde naplno do všech cvičení. V zápasech se jen tak nevzdává. Vyhrává většinu osobních soubojů a v zápasech dokáže být jedním z hráčů, kteří nakonec převáží výsledek na naši stranu."

Akademie: Max Pchalek
Kategorie: ročník 2002
Datum narození: 28. 2. 2012
Hodnocení trenéra: "Max je šikovný, technicky zdatný malý fotbalista. Je rychlostním typem. Při tréninku je snaživý a soustředěný. Poslouchá trenéra a je kamarádský ke svým spoluhráčům. Třebaže teprve trénuje v akademii od května, udělal velký pokrok."