Vaníček po Zlíně: Druhý poločas jsme odmakali

Antonín Vaníček a Martin Hašek ml. hodnotili utkání ve Zlíně.

Vaníček po Zlíně: Druhý poločas jsme odmakali

Fotbalisté Bohemians měli po utkání ve Zlíně jasno: první poločas se vůbec nepovedl, ale ve druhém po zlepšeném výkonu nakonec přišlo vyrovnání. Klokani předchozí 4 zápasy odehráli ve stejné základní sestavě, ale tentokrát na zlínské Letné udělal trenér Hašek hned pět změn. "No to není zrovna optimum, ale nemyslím si, že ti kluci, kteří nastoupili, by hráli nějak hůř než my, co hrajeme pravidelně. Bylo to celkové selhání týmu," řekl k prvnímu poločasu Martin Hašek mladší.

Jedním z pěti hráčů, kteří po delší době dostali šanci v základní sestavě byl i Antonín Vaníček: "Za tu šanci jsem strašně rád. Bylo tam zranění ze Slavie, pak kluci hráli dobře, porazili i Plzeň, takže nebyl důvod do toho sahat. První i druhý poločas jsem se cítil dobře, jenom v posledních pěti sedmi minutách jsem trochu vařil."

Bohemka ve Zlíně inkasovala už v 1. minutě, aby pak vyrovnala v poslední minutě nastavení. Jak tyto momenty hodnotil talentovaný mladík Vaníček a šťastný střelec Martin Hašek ml. se podívejte v rozhovoru pro Bohemka TV.

Bohemka TV