Hráči měsíce převzali ocenění

Předávání se uskutečnilo před výkopem nedělního zápasu s Ml. Boleslaví.

Hráči měsíce převzali ocenění

Akademie
Pavel Rott
Ročník: 2012
Věk: 6 let
Hodnocení trenéra Daniela Kiše:"Pavel udělal velký posun. Hraje odvážně, nebojí se ani hráčů o hlavu větších. Je to bojovník a hraje
s velkým nasazením. Má přehled o hře a technicky se zlepšil."


Přípravky
Václav Krejzar
Kategorie: U11
Věk: 11 let
Statistika: 3 zápasy/ 2 góly
Hodnocení trenéra Tomáše Mutinského:"Vašek se k nám připojil na konci minulého roku a okamžitě zapadl do týmu. Je velmi komunikativní, přátelský, otevřený a kolektiv si ho rychle oblíbil. Krejzyho velkou devizou je obrovské nasazení v trénincích a především v zápasech. I když je v jeho věkové kategorii chuť hrát a ochota maximálně bojovat téměř samozřejmostí a určitým standardem, přesto tuto hladinu převyšuje. Ještě by měl do budoucna zapracovat na produktivitě a výběru lepšího místa, což dnes nahrazuje rychlostí. Určitě by měl zlepšit práci jeden na jednoho. Jedná se o levonohého hráče a tudíž rozšířil naši malou skupinu leváčků, což je další výhoda. Přeji mu hodně štěstí do další práce."

Žáci
Daniel Salač
Kategorie: U13
Věk: 13 let
Hodnocení trenéra Ondřeje Zemana:"Dan je základním stavebním kamenem naší defenzivy. Nejen, že zastaví většinu útoků soupeře, ale je i obrovsky platný při rozehrávce. Nemá problém se z obrany dostat i do koncovky. Je to hráč s nevyčerpatelným fyzickým fondem a ač levák nedělá mu problém ani hra pravou nohou."

Dorost
Milan Matoušek
Kategorie: U18
Věk: 18 let
Statistika: 4 zápasy/ 5 gólů
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta:"Milan si ocenění hráče měsíce za duben zaslouží za svoje výkony v první polovině jarní části soutěže. Vyniká zejména pracovitostí a velkou univerzálností. Od svého "zažitého" postu krajního obránce se přes středního záložníka dostal až na hrot útoku a i tam dokáže být pro tým platným hráčem. Maty nyní nastupuje v kategorii U18 a klepe na dveře A dorostu. I vzhledem k tomu, že je v Bohemce zatím poměrně krátce, pevně věříme, že ho čeká ještě další výkonnostní posun a příští rok se stane základním stavebním kamenem kategorie U19."

Juniorka
Fortune Bassey Akpan

Věk: 19 let
Statistiky: 4 zápasy/ 2 góly
Hodnocení trenéra Vladimíra Hrušky:"Velmi důrazný hrotový útočník s tvrdou střelou. Těžko se odděluje od míče a jeho přístup je příkladný."