Tuzemskou přípravu zakončí dvojzápas s Teplicemi

Bohemians se před soustředěním utkají s prvoligovým sokem.

Tuzemskou přípravu zakončí dvojzápas s Teplicemi

Na start prodlouženého víkendu čeká Klokany závěrečná prověrka před odjezdem na soustředění. Sobotní dvojzápas tak ve značné míře rozhodne o nominaci na kemp v Rakousku. O první červencový víkend budou soupeřem prvoligové Teplice, které naposledy zvítězily ve 120 minutovém utkání (hráno systémem 3x40 minut) nad Varnsdorfem (7:1). Minulou sobotu si svěřenci trenéra Radima Kučery poradili také s Chomutovem (4:2).

Do letní přípravy tým Teplic posílil obránce Martin Chlumecký, jehož posledním působištěm byla Dukla Praha. Další posilou je Denis Laňka, který na jaře nastupoval za Příbram. Novými tvářemi jsou také testovaní Daniel Horák, Ondřej Štursa, Josef Švanda, Adam Kronus a útočník David Ledecký. V dresu Teplic naopak fanoušci již neuvidí Admira Ljevakoviče, Vukadina Vukadinoviče, Jakuba Řezníčka, Šimona Gabriela a Davida Heidenreicha.

Bohemians zahájili letní přípravu
Bohemians zahájili letní přípravu
První utkání se hraje od 10:30 hodin. Druhý duel má naplánovaný výkop na 13. hodinu. Obě utkání se odehrají v areálu Pod Lipou v Roudnici nad Labem. Hrát se bude systémem 2x40 minut a vstupné je stanoveno na 50 Kč. K dispozici bude také stream z utkání. Odkaz bude k dispozici na sociálních sítích, nebo kliknutím ZDE.