Béčko těsně prohrálo s Jabloncem

Rozhodující branka duelu padla v jeho závěru.

Béčko těsně prohrálo s Jabloncem

V základní sestavě B týmu byli také brankář Valeš se záložníkem Kamilem Vackem.

První šanci si vytvořila Bohemka, když se důrazný Musil prosadil proti obránci a přihrávkou pod sebe našel Sochora, ovšem forvard pálil pouze do boční sítě. Další střela byla k vidění po dvaceti minutách hry. Míč měl v držení Vacek a navedl si ho až za hranici šestnáctky, odkud vypálil, ale pokus zkušeného záložníka lapil brankář Vajner.

Za hostující Jablonec pro změnu o chvilku později pálil Smejkal, ale branku Valeše přestřelil. V závěru prvního poločasu ještě měli hosté k dispozici rohový kop, ovšem z něj nezahrozili, a tak hlavní sudí zakončil úvodní dějství za bezbrankového stavu.

Zkraje druhé půle se ovšem stav duelu měnit mohl. K balonu se totiž prodral Nykrín, ačkoliv byl tísněn obráncem, tak zvládl zakončit, ale střela jen proletěla kolem pravé tyče branky Bohemians.

Na hřiště se dostal i útočník Osmančík, a to poprvé od svého červencového zranění. Po malé chvilce uháněl vstříc brance, avšak ve velké příležitosti ho vychytal vybíhající gólman Vajner. Téměř z ničeho mohl udeřit Jablonec. Proti noze totiž dostal míč Daníček, ale proti jeho ráně na přední tyč se skvěle vytáhl Valeš, který ji vyrazil a Lehovec balon odkopl do bezpečí.

Záhy odpověděl Zeman, když od poloviny hřiště postupoval s míčem. Nakonec střílel z dvacetimetrové vzdálenosti, jenže mimo tři tyče. Na startu závěrečné desetiminutovky byl hned dvkrát ve velké šanci Diviš. Nejprve hlavičkoval na přední tyči, avšak Valeš skvělým reflexem balon vyrazil. Po následném rohovém kopu si právě Diviš připravil míč ke střele, jíž ale výborně vyrazil na roh brankář Klokanů.

Tlak Jablonce ale přeci jen měl pro Klokany smutné vyvrcholení. Čerstvý Kinčl pak měl na šestnáctce čas si míč připravit ke střele, kterou zastavila až síť a Jablonec vedl.

Hosté ze seveeru Čech ve zbývajících minutách těsný nsákok uhájili, a tak Klokani v domácím utkání prohráli nejtěsnějším rozdílem.