Hráči na hostování ve druhé lize

Přinášíme tradiční přehled o zápasech hráčů Bohemky ve druhé nejvyšší soutěži. 

Hráči na hostování ve druhé lize

O víkendu se hrálo také další kolo druhé nejvyšší soutěže. Další porci minut odehrálo trio kmenových hráčů Bohemky, které působí ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE.

Pavel Osmančík (FK Varnsdorf) - rychlý útočník se vrátil do základní jedenáctky kouče Miroslava Holeňáka. Podílel se také na vyrovnávací brance Tanka, jenž odpověděl na vedoucí trefu Vyškova z první minuty. Nakonec ale domácí zůstali bez bodů, protože soupeř dvěma góly v závěru ukořistil tři body. Varnsdorf navíc dohrával bez dvou vyloučených hráčů. Ve 28. minutě byl vyloučen Kubista a v 86. minutě Richter. 

Denis Vala (FC Sellier & Bellot Vlašim) - pravonohý obránce nastoupil na stadionu Příbrami v základní jedenáctce. Domácí poprvé vedl nový kouč Karel Krejčí, ale o bodový impuls se nejednalo. V první půli si Vlašim vytvořila dvougólový náskok a výhru pečetil ve druhé půli Lukáš Musil, bývalý hráč Bohemians. Obránce Denis Vala odehrál celý zápas. 

Stefan Vilotić (FC Sellier & Bellot Vlašim) - srbský stoper byl od úvodního hvizdu zápasu v Příbrami na lavičce náhradníků. Na hřiště se dostal až na závěrečných pět minut, kdy pomohl uchránit svému týmu čisté konto. 

Program v dalším kole:
8. května, pondělí, 11:00 | Sparta B - Varnsdorf (Osmančík)
6. května, sobota, 17:00 | Vlašim (Vala, Vilotić) - Olomouc B

Přímé přenosy z FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY naleznete ZDE.