Kozák: Za dva góly jsem rád

Utkání s Chrudimí okomentoval útočník Matyáš Kozák.

Kozák: Za dva góly jsem rád

Ve své premiéře za Bohemians se uvedl Matyáš Kozák hned dvěma góly do sítě Chrudimi. Po utkání mluvil o svém úvodním týdnu přípravy, prvních pocitech po příchodu do týmu Klokanů a vstřelených gólech. 

Jak hodnotíš svou premiéru v dresu Klokanů?
V první řadě jsem za ní rád. Povedlo se mi sice vstřelit dvě branky, ale jsem smutný z toho, že jsme nevyhráli a nedokázali utkání otočit. Nicméně zase z té druhé strany jsme pořád na začátku přípravy a bylo to především o té kondiční stránce. Po letní pauze si teprve společně na hřišti sedáme. 

První půle se nám nepovedla. S čím šla do zápasu tvá parta?
Kladl důraz na to, abychom byli precizní, včas a správně dostupovali, byli silní na míči a otáčeli hru. Kluci absolvovali náročný týden, což se na nich možná podepsalo. Takže asi tím to mohlo být, že první půle nebyla vydařená. 

Ty ses připojil do tréninku v pátek. Jaký byl tvůj týden?
Začal jsem s A týmem Sparty, takže jsem absolvoval všechny testy, co se dělají. Bylo to náročné a v pátek jsem se připojil ke klukům a měl s nimi jeden trénink. Cítil jsem, že je tu v kabině dobrá parta. Všechno se mi dělalo snadno a do zápasu bylo všechno v pohodě.

Bohemians - Chrudim 2:2 (0:1)
Bohemians - Chrudim 2:2 (0:1)
Nebál ses rovnou příspěvku za hattrick?
To ne, nebál (úsměv). Vždycky chci dát nejvíce gólů, co to jde. Kdybych dal i třetí, tak to k tomu patří. Vůbec jsem nad tím nepřemýšlel.

Ukázal jsi také efektní zakončení nůžkami. Viděl jsi míč už v bráně?
Přál jsem si, aby mi to tam padlo. Brankář Chrudimi mě dobře vychytal. A jestli si to schovávám na jiné zápasy, je to jenom dobře a nebude mi to určitě vadit.