Prvním soupeřem na soustředění je Zalaegerszegi

Ve čtvrtek čeká Klokany souboj s účastníkem Evropské konferenční ligy.

Prvním soupeřem na soustředění je Zalaegerszegi

Ve středečním podvečeru dorazili Bohemians do své cílové destinace, jíž je slovinské město Ptuj. Ve čtvrtek dopoledne už je čeká první trénink, který bude zároveň předzápasový, neboť právě odpoledne nastoupí k prvnímu přípravnému duelu na soustředění. Soupeřem bude maďarský tým Zalaegerszegi. Tento tým mohli fanoušci zaregistrovat nejen v rozpisu přípravných zápasů Bohemky, ovšem i v osudí týmů, účastnící se druhého předkola Evropské konferenční ligy. Do ní se čtvrteční protivník Bohemky kvalifikoval díky prvenství v domácím poháru, kdy v prodloužení přetlačil Budafoki (2:0). Domácí nejvyšší soutěž zakončili na deváté příčce tabulky.

Největší hrozbou týmu sídlícím na západě Maďarska je útočník Eduvie Ikoba. Forvard ze Spojených států amerických nastřílel v sezoně jedenáct branek, díky čemuž se zařadil na páté místo v tabulce střelců. V uplynulé sezoně dostával prostor také devatenáctiletý útočník Dániel Németh, ovšem ten se po hostování vrátil zpět do NK Nafta, slovinského klubu z druhé nejvyšší soutěže.

Utkání s maďarským soupeřem Zalaegerszegi se hraje na stadionu ve slovinském městě Ptuj. Začátek utkání je naplánovaný na 17:30.