Vstupenky na první domácí duel jsou v prodeji

Příští týden se do Ďolíčku vrátí FORTUNA:LIGA.

Vstupenky na první domácí duel jsou v prodeji

Před necelými dvěma měsíci se v Ďolíčku slavila účast v evropských pohárech a nejvyšší česká soutěž za sebou zavřela dveře. FORTUNA:LIGA ale už o tomto víkendu rozehraje další ročník. Úvodní duel čeká Klokany venku v Pardubicích, ale příští víkend už bude prvoligovou bitvu hostit Ďolíček. Jen tři dny po duelu v norském Bodo se Klokani přeorientují zpět na domácí soutěž. V ní je čeká jeden z nejoblíbenějších soupeřů - FK Teplice. Doma Bohemians v šesti posledních zápasech s Teplicemi vždy zvítězili, navíc pokaždé vstřelili alespoň dvě branky.

OBJEDNAT IHNED!
PŘEDPRODEJ
Zápas se hraje v neděli 30. července od 15 hodin. Předprodej začíná dnes, ve čtvrtek 20. července, v 10 hodin. Zakoupit vstupenky lze přímo z domova přes internet. Stačí kliknout na zelený banner nad tímto odstavcem. Pořídit si je můžete také při návštěvě fanshopu v Ďolíčku, a to v jeho otevírací době. V předprodeji pořídíte vstupenku na hlavní tribunu za 300 Kč a do ostatních sektorů za 200 Kč. V den utkání poté neprodaná místa budou dostupná jak na stránkách Ticketportal, tak i fyzicky na pokladnách. Ovšem už za vyšší zápasovou cenu 350 Kč na hlavní tribunu a 250 Kč do sektorů B a C.

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY TEPLIC
Pro příznivce hostujícího týmu je v Ďolíčku vyhrazený sektor D. Také do něj je možné si zakoupit lístky s předstihem levněji za 200 Kč přes Ticketportal. Klikněte na banner výše v tomto článku a vyberte si sektor D. V den zápasu bude probíhat prodej na pokladně také za vyšší cenu 250 Kč. Pokladny u sektoru hostů otevírají hodinu před výkopem ve 14:00.

#BOHEMKADOTOHO