Vyrazte za Bohemkou do Jablonce i na Spartu

Vstupenky na venkovní zápasy Klokanů jsou v prodeji online.

Vyrazte za Bohemkou do Jablonce i na Spartu

Po reprezentační přestávce se Klokani vrátí do FORTUNA:LIGY na severočeském hřišti Jablonce. Poté je čeká trojboj s pražskými S. Slavii i Spartu vyzvou po sobě v lize a letenského soupeře mezi těmito zápasy i v poháru MOL Cup. Na dva nejbližší venkovní zápasy už jsou také v prodeji vstupenky pro hosty online.

FK JABLONEC
Už v neděli 22. října se vydají Zelenobílí na sever Čech. Od šesti hodin večer na stadionu Střelnice vyzvou ve 12. kole první ligy domácí FK Jablonec. Vstupenka pro fanoušky Bohemians stojí 400 Kč. Koupit ji můžete online v síti Ticketstream, stačí kliknout na zelený banner pod tímto odstavcem a vybrat sektor VH (vlajkonoši hosté). V rámci ligového Víkendu otců mají děti do 140 cm vstupenku zdarma. Vyzvednout si ji je možné na pokladně v den utkání. U sektoru hostů bude otevřena pokladna číslo 6. Do sektoru hostů je povoleno přinést buben, megafon, vlajky na plot, mávačky na bezpečných tyčích. Domácí klub slíbil posílit občerstvení, aby uspokojil poptávku fanoušků Klokanů.


Na konci října přijede v neděli do Ďolíčku k Vršovickému derby Slavia. První listopadový den bude patřit osmifinálovému derby se Spartou v MOL Cupu, také tento zápas hrajeme doma. Na obě domácí utkání jsou v prodeji vstupenky v uzavřeném režimu pro registrované fanoušky Bohemians. Poté se v sobotu Bohemians vydají v rámci FORTUNA:LIGY na Spartu.

AC SPARTA PRAHA
Tento venkovní ligový zápas sehrajeme v rámci 14. kola na Letné v sobotu 4. listopadu. Utkání startuje v 18 hodin večer a vstupenka do sektoru hostů stojí 300 Kč. I na derby na Spartě si můžete vstupenku pořídit už nyní. Online ji prodává Enigoo, opět stačí kliknout na banner se znaky Sparty a Bohemians v tomto článku.

Na našich webových stránkách pravidelně aktualizujeme informace k venkovním zápasům tak, jak nám je tábor soupeře poskytuje a aktualizuje. Sledujte tedy stránku bohemians.cz/vyjezdove-info, kde najdete tyto informace vždy aktuálně.

#BOHEMKADOTOHO