Čontofalský už má dres od fanoušků

Kamil Čontofalský již má dres se správným jménem. Po bleskové březnové sbírce fanoušků Bohemians, jsme Francúzovi doručili dres do Petrohradu. Díky vám tak bývalý gólman klokanů má na Bohemku vzpomínku se správným jménem. "Ste naozaj fantastický. Lepších fanúšikov si ani neviem predstaviť. Ďakujem pekně," vzkázal všem příznivcům Bohemky Kamil Čontofalský z Petrohradu. Vedení vršovického klubu při rozlučce předalo slovenskému brankáři dres se jménem Čotnofalský, fanoušci poté na těchto webových stránkách během tří dnů vybrali peníze na nový originální dres s číslem i jmenovkou.

Čontofalský už má dres od fanoušků

Petrohrad je po jedenácti kolech ruské ligy na 8.místě, tedy relativně daleko za předsevzetími. Také Kamil není přiliš spokojený. Zatím se do branky Petrželova týmu postavil jen dvakrát. A při svém druhém vystoupení dostal od Dynama sedm gólů. Byl to zápas plný Čontofalského chyb a na nějaký čas mu zase zavřel cestu na post brankářské jedničky. Tou je teď reprezentant Malofejev. "Zatím mi to šlo, tohle je rána," říkal Čontofalský po ostudné porážce.

Pozvánky od reprezentace už nedostává. Domů se dostane jen výjimečně. Během svého ruského působení se jednou ukázal v Praze. V Ďolíčku sledoval jedno z osudových utkání svého milovaného klubu - bezbrankovou remízu s Příbramí. "Bohemka mi přirostla k srdci, je mi moc líto, že sestoupila. Teď jsem rád, že už v Bohemce nejsem," říká Francúz smutným hlasem, ale na závěr znovu nezapomene poděkovat skvělým fanouškům.

Na dres pro Kamila Čontofalského se vybralo celkem 1800 korun, originální dres i s potiskem stál 1200 korun (dodala firma Calcio), poštovné 120 korun. To znamená, že v "banku" zůstává ještě 480 korun. O jejich využití na další podobné sbírky vás budeme informovat. Děkujeme vám všem.

Seznam dobrovolníků, kteří přispěli :

Roman Enderst 200 ,- ; Tomáš Rach 50,- ; evald 100,- ; Dušan Sedlácek 100,- ; Martin Škrobálek 100,- ; Radek Vích 50,- ; Lukáš Pribyl 200,- ; Petr Sýkora 100,- ; Václav Bartoš 50,- ; Jan Ružicka 100,- ; Martin Solin 100,- ; Tonda Jelínek 100,- ; František Pribyl 250,- ; Pavel Vach 100,- ; Oscar 200,- .