Do boje s novým realizačním týmem

Bohemians 1905 se vydávají do boje o návrat mezi ligovou elitu s novým realizačním týmem. V úterý 17. června přivítali hráče noví trenéři. Začala příprava na druho ligu. Ředitel klubu Lukáš Přibyl představil v kabině nový trenérský i realizační tým. Dlouhodobou smlouvu podepsal v Bohemians nový hlavní trenér Pavel Hoftych, jeho asistenty budou Pavel Medynský, zůstává Václav Hradecký a jako trenér brankářů přichází nově Pavol Švantner, který tuto funkci vykonával naposledy v Českých Budějovicích. "Ukončili jsme spolupráci s Janem Poštulkou, dali jsme možnost trenérů vytvořit si svůj vlastní tým. Michala Zacha jsme uvolnili do Sparty," popsal změny ředitel klubu.

Do boje s novým realizačním týmem

V realizačním týmu je i další nové jméno. Do masérského tandemu k Vladimíru Hricovi přichází Miroslav Šimeček, který naposledy působil v Plzni a má za sebou i angažmá v Teplicích. "Od sedmdesátých let chodím na Bohemku, takže pro mě je toto angažmá splněním dětského snu a na práci se moc těším," říká Mirek Šimeček, který zároveň přebírá funkci kustoda. "Po vzájemné dohodě jsme se rozloučili s Františkem Kloučkem, který byl dosud kustodem. Zkusíme nový model sloučení maséra a kustoda, podobně to funguje i v jiných klubech. Během měsíce vyhodnotíme, zda to mužstvu vyhovuje a případně se podle toho zařídíme," dodal Přibyl.

Změn v realizačním týmu je více než dost. "Teď se musíme všichni poznat, sehrát se, aby to fungovalo k dobru Bohemky," říká nový hlavní trenér Pavel Hoftych, který má na starosti i rozdělení kompetencí v realizačním týmu. "Pavel Medynský povede zároveň rezervu, Václav Hradecký bude působit i jako jeden z trenérů u dorostu Bohemians. Chceme mít propojené všechny týmy, i když už nebudeme trénovat společně," řekl Pavel Hoftych a načal další důležité téma, kterému se budeme věnovat v dalším článku na Virtuálním Ďolíčku.