V pátek s Hradcem a pak do Luhačovic

Tento týden je ve znamení tradiční přípravy v domácích podmínkách. Tréninky na umělé trávě na Vyšehradě, spinning, občas nějaký výběh do lesa. "Týden završíme přípravným utkáním s Hradcem Králové v Nymburce," doplňuje program trenér Pavel Hoftych. Poslední ledový přípravný zápas hrají Klokani v pátek od 10:30 na umělé trávě v Nymburce. Na stejném místě sehráli poslední přípravu proti Liberci. V neděli se pak Klokani vydají na soustředění do Luhačovic. "Tam sehrajeme dva přípravné zápasy, ale zároveň tam stále ještě budeme pracovat i na kondici," upřesňuje trenér Hoftych.

V pátek s Hradcem a pak do Luhačovic

V pátečním zápase ještě nemůže využít některé zraněné hráče. "Zraněná ruka Radka Sňozíka se již zlepšila, ale ještě to nechceme riskovat v zápase, až po návratu z Luhačovic. Hrát nebude a na soustředění ani nepojede Ivan Hašek, který se po dlouhé pauze bude individuálně připravovat v Praze. Drobné zranění palce vyřadilo ze zápasu i Lukáše Hartiga," vypočítává páteční absence kouč Bohemians 1905.

Hradec Králové je tradičním prokletím Bohemky v přípravě. Už v létě byl Hradec jediným týmem, který Klokany porazil - v Nymburce hned dvakrát. Pak to zopakoval ještě v poháru, ale ten nejdůležitjší zápas vyhrála stejně Bohemka. Zdolala Votroky ve 2.lize na jejich hřišti. "Hradec je fobalově velmi dobré mužstvo a v přípravě je jeho styl vždy přínosný. Hrají fotbal plný pohybu, vždycky je to náročný zápas, který nám ukáže naše nedostatky a zároveň hráče prověří i po fyzické stránce," říká k pátečnímu soupeři Pavel Hoftych.