Mladí a nadějní ... Pavel Slánský

Virtuální Ďolíček představuje nadějné mladé hráče Bohemians 1905.

Mladí a nadějní ... Pavel Slánský


PAVEL SLÁNSKÝ


Narozen: 3. ledna 1994
Kategorie: Mladší dorostenec
Oblíbený hráč Bohemians: Martin Nešpor


V kolika letech jsi začínal s fotbalem a kdo tě k němu přivedl?


Začínal jsem hrát fotbal ve čtyřech letech. Přivedli mě k tomu babička s dědou. Když jsem byl menší, tak jsem se chodil koukat na „A“ mužstvo Kyjí a najednou přišel mládežnický trenér a zeptal se mě, jestli to nechci zkusit. No a tak jsem to zkusil…

Jaká byla tvoje cesta do Bohemky?

Moje cesta do Bohemky vypadala tak, že jsem hrál za Kyje asi čtyři roky. Hrál jsem za starší a mladším jsem chodil jenom někdy pomáhat. Po jednom zapase za mnou přišel trenér Richtrmoc a bývalý vedoucí týmu Slašťan. Ptali se mě, kde mám tátu, aby se ho mohli zeptat jestli to nechci jít zkusit do Bohemky a já jsem se ani nerozmýšlel a hned jsem řekl ANO!

Jaký je tvůj fotbalový vzor?

Můj fotbalový vzor je Steven Gerrard,ale jako útočníka mám rád Davida Villu a Fernanda Torrese.
Z Bohemky je to právě můj kamarád Martin Nešpor. Moc mu přeji úspěch.

Oblíbený film, hudební skupina?

Oblíbené filmy jsou určitě parodie jako je Scary movie atd. A hudební skupina, tak to je Bass Hunter a poslouchám taky DJ Tiesta.

Oblíbené jídlo?

Tak to je určitě pizza šunka a sýr,ale někdy si dám i ovocný a zeleninový salát.


Trenér Michal Vychodil: "Pavel je typem velmi důrazného a nepříjemného útočníka. Sice mu nějaký ten centimetřík chybí, ale pro jakéhokoliv obránce musí být za trest proti němu hrát. Já osobně bych s ním tedy souboje podstupovat nechtěl. Svou rychlostí, důrazem a neustálou ochotou znovu a znovu do toho chodit po hlavě je nenahraditelný. Za ty dva měsíce, co s ním pracuji, navíc nefiguroval v jediném pubertálním průšvihu a nemusel jsem mu jakkoliv promlouvat do duše. Trochu se z počátku trápil s koncovkou, ale teď mu to tam začalo už padat, tak doufám, že mu to vydrží co nejdéle."