Družstvo fanoušků Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

Peníze jsou až na prvním místě.... DFB by mělo tedy více motivovat své členy k výběru příspěvků. Mnozí členové dali svůj první a poslední příspěvek kdysi dávno při svém vstupu do DFB, a to ještě mnozí jen část své základní povinnosti. Takže jsou také členy DFB ? Mají stejné výhody jako ti poctiví ?  Zde by měla platit  důslednost. Nezaplatil jsi, nejsi člen. Podobně by DFB mělo zveřejňovat (aktualizovat) pravidelně stav výběru příspěvků. Ne tedy jednou za rok,  či za delší dobu. Nemotivuje to členy k dalším příspěvkům... Jde i o pořádek.  

Mám dotaz.

Proběhly už dva domácí ligové zápasy a  jeden pohárový. Sice ne v Ďolíčku, ale přesto "doma." Je možné, že jsem se přehlédl, ale nikde nevidím počty kelímků, vhozených do  Bednyho beden. To už se nepočítají?

Ahoj, kdyby někdo potřeboval přespání v Bodo po zápase, tak mám volnou jednu postel v dvoulůžáku v hostelu. Za 950 na noc :-)

724 943 112, ogys@centrum.cz

Archer napsal:

Ahoj, jedem, Kangaroo team o sedmi kusech.

My to snad taky z letiště stihnem.

Martak napsal:

Jede někdo na ty fjordy Saltenfjorden a Skjerstadfjorden s CZECH SPORT TRAVEL?

Ahoj, jedem, Kangaroo team o sedmi kusech.

Jede někdo na ty fjordy Saltenfjorden a Skjerstadfjorden s CZECH SPORT TRAVEL?

Vinohradian napsal:

Ok. Tak my se přidáme. Budeme tři v Bodo už od úterý večer. 

Pokud chcete jít s námi do pivovaru je nutno se přihlásit předem...už tu někdo dal můj email tak prosím dnes do 11h...Díky...

PATŘÍME NA 5. MÍSTO historické a tudíž i současné tabulky.

 

1.           AC Sparta Praha

2.           SK Slavia Praha

3.           FC Baník Ostrava           

4.           FC Viktoria Plzeň           

5.           Bohemians Praha 1905

 

https://www.csfotbal.cz/prvni-liga/kluby/tabulka?ord=&by=&od=1&do=98&dv=0

 

fanoušci, DFB, vedení, majitel, prezident, ředitel, předseda, ekonom, účetní, akcionáři, sponzoři, partneři, trenéři, asistenti, hráči, manažeři, agenti, skauti, maséři, trávníkáři, stánkaři, údržbáři, elektrikáři, správce i uklízečky

 

Všichni by měli mít tento cíl, jako absolutní samozřejmost a v každém momentu při práci pro Bohemku, si ho připomenout. Pak nebude problém, přesvědčit magistrát k rekonstrukci stadionu.

Zeptal bych se, nenabízí ještě někdo lístky na stadion Bodø Glimt na zápas 27.7.? Prý bylo takových víc, kteří si lístek koupili, ale nakonec z nějakých důvodů nemohou do Norska cestovat.

Vinohradian napsal:

Ok. Tak my se přidáme. Budeme tři v Bodo už od úterý večer. 

Úžasný, skvělý, dorazte! Jestli chcete rezervačku předem, tak písněte na frantisektuma71@gmail.com Už se do Bodø těším, jak malé dítě.

Archer napsal:

Ahoj, my přiletíme v 15hodin a razíme rovnou do pivovárku. 12 klokánků od 17hodin, kdyby se chtěl ještě někdo přidat.

Ok. Tak my se přidáme. Budeme tři v Bodo už od úterý večer. 

sikiho_grupa napsal:

Pokud bydlíte v hotelu Comfort tak je pivovar 750m od hotelu.. :-))

Ahoj, my přiletíme v 15hodin a razíme rovnou do pivovárku. 12 klokánků od 17hodin, kdyby se chtěl ještě někdo přidat.

Archer napsal:

Bodø - PIVOVAR 26. července, ve středu, v 17. hodin, exkurze pivovaru.

Pokud bydlíte v hotelu Comfort tak je pivovar 750m od hotelu.. :-))

ludvavestec napsal:

Dobrý den kamarádi klokani!Nechci řešit fotbal, je letní příprava a vše podstatné nás brzy čeká na vlastní oči a doufám,že z toho budou i ty velepříjemné pocity oslav gólu a  zisků bodů!  Chci zmínit něco, z ...

Opravdu se klaním všem Brigádníkům. Velká poklona.

Dobrý den kamarádi klokani!
Nechci řešit fotbal, je letní příprava a vše podstatné nás brzy čeká na vlastní oči a doufám,že z toho budou i ty velepříjemné pocity oslav gólu a  zisků bodů! 

Chci zmínit něco, z čeho mám ohromnou radost a co mě naplňuje pýchou na náš zelenobílý národ!

Jedná se o fenomén brigád v Ďolíčku.

 Každému, kdo není úplný ignorant musí být jasné, že náš milovaný stadion potřebuje čas od času svůj retro vzhled oživit, aby nevypadal jako nějaká válečná ruina. Tyhle oživovací kůry si vzal pod svůj patronát předseda DFB Martin “Kůra” a jde mu to s partou opravdu skvělých odborníků na výbornou! Rád bych za mlčící většinu klokanů (spousta lidí to ještě ani neviděla) vyjádřil velké poděkování a respekt, k tomu co pro náš Ďolíček děláte! Je to opravdu moc hezké. (případným sráčům vandalům přeji, aby jim za poškození Ďolíčku v bolestech slezly nehty!)
BOFOR & ĎOFOR!