Mistrovská utkání - Divize (Bohemians 1905 B)
Bohemians 1905 B
3:0 (1:0)
Hořovicko
sobota 31. října 2009 10:15
Branky
5. a 89. Zelenka, 72. Kavka.
Rozhodčí
Pastyřík - Kubec, Kožár.
ŽK
Zelenka - Bobiš.
Diváků
50.
Bohemians 1905
Marek - Baubín, Kolísek, Brhlík, Ježdík - Gröbl (63. Pavlík), Barros, Augustin, Květoň (80. Fadrný) - Kavka, Zelenka.
Hořovicko
Novák - Kovařík, Pecinovský, Sklenář (77. Šmíd), Bobiš, Nedemlejnský (87. Hebeda), Větrovský, Bežó (46. Krajčovič), Kaufman, Veinlich, Šubert.
Místo zápasu
Loko Vršovice

Reporáž

Bohemka nastoupila do zápasu posílena o dva hráče A týmu - brankáře Marka a útočníka Zelenku. A právě Zelenka byl jeho ústřední postavou. V 5. minutě otevřel hlavou skóre po rohu Augustina, v 72. dorazil jeho brankářem vyraženou střelu do sítě Kavka a opět Zelenka uzavřel brankový účet v předposlední minutě zápasu. Soupeř si za celé utkání prakticky nevytvořil šanci, naopak výborně hrající Bohemka mohla a měla zvítězit mnohem vyšším rozdílem.

Trenér Václav Hradecký: Takhle nějak by hra rezervy měla vypadat. Stoprocentní nasazení, všechny souboje nadoraz, hodně pohybu, soupeř pak vůbec nestíhal. Mladíky dnes navíc výborně podpořil Zelenka, jenž byl u všeho, stíhal i vypomáhat obraně, tak by měla vypadat pomoc z A týmu. Mrzí mě jen, že jsme výkon nepodpořili více vstřelenými brankami, protože dlouho byl stav jen 1:0 a stát se může cokoli. Vedle Zelenky dnes vyzdvihnu i výkon Augustina a Květoně s Gröblem.

Média