I. futsalová liga (Futsal)
Balticflora Teplice
4:3 (1:0)
Bohemians 1905
pátek 20. listopadu 2009 20:00
Branky
10. Tolstov, 27. Reinhardt, 29. a 40. Douglas - 24. a 30. Junek (Kudrna, Dvořák), 36. Mrština (Málek).
Rozhodčí: Šifalda - Trlida.
ŽK
Dvořák, Stejskal (Bohemians 1905).
Diváků
480.
Sestava Balticflora Teplice: Kalina, Vozár, Dlouhý, Douglas, Evandro, Menezes, Reinhardt, Dyatlov, Tolstov, Yakimenko. Sestava Bohemians 1905: Kudrna, Franěk - Šnídl, Bellada, Stejskal, Tichý - Málek, Rosenkranz, Junek, Dvořák - Turek, Mrština.
Místo zápasu
SH Teplice

Reporáž

V Teplicích jsme sahali po třech bodech, ale nakonec jsme nezískali žádný. V hale panovala skvělá sportovní atmosféra a již před začátkem bylo patrné, že futsal v Teplicích táhne. Co se týče hry, byla první půle z naší strany jen průměrná, domácí měli převahu, ovšem na dostřel jsme je pustili jen jednou a do kabin se tak odcházelo za otevřeného stavu 1:0. Zato ve druhé půli se děly věci, které celý zápas nečekaně zdramatizovaly.

Nejprve si Baltica po vlastní chybě vstřelila vyrovnávací gól na 1:1. Poté nás domácí přitlačili a výsledkem byly dvě branky na 2:1 resp. 3:1, které se v té době zdály jako rozhodující. Jenomže my jsme se nevzdali a po Junkově pohotovém voleji jsme snížili na 3:2. Vzápětí jsme poslali do hry "náhradníka" Mrštinu a téměř jeho první kontakt s míčem znamenal srovnání stavu na 3:3. Remíza domácím nestačila a tak zvolili power-play, díky ní jsme se dostali pod obrovský tlak, ale paradoxně jsme mohli rozhodnout po Kudrnově výkopu přes celé hřiště gólem do prázdné branky, ovšem míč dopadl cca půl metru mimo. Když už se zdálo, že utkání dospěje ke smíru, tak 45 vteřin před sirénou vzal koncovku na svá bedra domácí Graciano, u lajny přetlačil naše dva beky a střelou na bliží tyč přelstil i našeho gólmana, skóre tímto posunul ke stavu 4:3 a bohužel takto i přes naší krátkou power-play vydrželo. Škoda již několikáté poslední minuty, ve které jsme ztratili jeden z dalších dobře rozehraných duelů, každopádně náš výkon v Teplicích ukázal, že na chvostu tabulky jsme snad jen přechodně....