I. Dorostenecká liga (U19)
Bohemians 1905
0:0 (0:0)
1.FC Slovácko
sobota 20. března 2010 12:45
Rozhodčí
Ardeleánu - Blažej, Musil.
Diváků
150.
Sestava Bohemians 1905: Mrázek - Živný, Regner, Vybíral, Pozníček - Rejhon, Mižič, Kraus, Potočný (68. Kučaba) - Töré (56. Rein), Valenta.
Místo zápasu
Šeberov

Reporáž

Úvodní čtvrthodinka zápasu se Slováckem se odehrávala bez náznaku větších šancí mezi oběmi šestnáctkami. Poklid úvodních minut rázně utnula šance Rejhona, jeho hlavičku vytěsnil gólman se štěstím na roh a následná situace po rohu. V závaru po rohovém kopu se hned několik hráčů v zelenobílem snažilo prostřelit val těl před sebou, celkem čtyři střelecké pokusy neprošly do branky. V dalších minutách se dvakrát k nebezpečnému centru z pravé strany dostal Rejhon, ale našel ale jen bránící hráče nebo gólmana. Pěknou individuální akci ve 33. minutě předvedl Mižič, který prošel přes několik hráčů a posunul Rejhenovi, tomu ale tentokrát centr nevyšel vůbec ideálně.  závěrečných minutách na zadní tyči hlavičkoval do břevna Töre, ale již před tím mu byl signalizován ofsajd.

Slovácko se během první půle nedostalo k jedinému ohrožení branky. Jakoby si své šance nechali hráči v tmavěmodrých dresech na začátek druhé půle. Gólman Mrázek musel zasahovat v 51. minutě na brankové čáře po gólové hlavičce hostí, o pět minut později v jasné gólovce hlavičkoval hostující Hlůpik nad. A další šance Slovácka uzavřela hodinu hry, střelu z pravé strany musel nadvakrát kroti gólman Mrázek, těsně před dobíhajícím Ondicou. Teprve tyto šance probrali klokany k větší aktivitě. V 62. minutě odcentroval z pravé strany vystřídavší Rein a nabíhající Potočný promáchl. O deset minut později Pozníček pěkným přetaženým centrem z poloviny hřiště našel Rein, který pohotově pálil z první, ale jeho pokus o metr minul zadní tyč. Další vystřídavší hráč Kučaba si v 74. minutě obhdoil bránícího hráče a levou zakončoval, gólman byl však připraven. Ve zbývajících minutách se oba týmy snažily strhnout vítězství na svou stranu. Hráči se na obou stranách hřiště dostali k nebezpečným centrem ze strany, ale buď narazili na připravnou obranu nebo centru chyběla potřebná přesnost a diváci se tak branky nedočkali.

Média