Česká liga dorostu U16 (U16)
Č. Budějovice B
1:2 (0:0)
Bohemians 1905 B
neděle 30. května 2010 13:15
Branky
52 min. Hubínek 0:1, 67 min. 1:1, 80 min. 1:2 Malina (penalta)
Sestava
Starczewski- Jasz, Řezníček (54.Slánský), Horáček, Nováček- Matějka (50.Bulíček), Malina, Richtrmoc (50.Vobořil), Hubínek- Slavík, Zvoníček (41.Dufek)
Místo zápasu
TCM Mladé

Reporáž

Vstup do utkání máme velmi aktivní a již ve druhé minutě v samostatném úniku Hubínek špatně trefil míč, po chvilce Hubínek krásně vysunul Zvoníčka, ten však místo úprku na bránu volí směr rohový praporek. V 7. výborným skluzem na poslední chvíli zachraňuje Horáček akci domácích a v 19. pálí po centru ze strany protihráč z voleje vysoko nad. Po rohových kopech máme závary, ale bez zakončení. V závěru půle jsou aktivnější domácí a nejprve slabě hlavičkují nad a následně po odvrácené standardce míří střela placírkou z voleje ze šestnáctky těsně vedle.
Hned po půli domácí z úhlu trefují břevno, když Starczewski míč „kontroloval“. Ve 46. pronikl až do vápna Hubínek a ve vyložené šanci přestřelil Nováček. Domácí odpověděli střelou vedle a v 52. prošel přes 4 hráče opět aktivní Hubínek a střela těsně minula bránu, vzápětí se už ale po centru Slánského nemýlil a prostřelil gólmana – 0:1. V 65. podklouznul Nováček a brejk zlikvidoval výtečně Horáček, z protiútoku unikal Slavík, ale i on byl zastaven obranou domácích. V 67. zahrává soupeř přímý kop, centr letí do malého vápna a hlavička nabíhajícího hráče končí v síti - 1:1. Deset minut před koncem střílí domácí slabě po zemi z vápna a závěr je již v naší režii – po uličce Hubínka utekl Slavík a tečovaný centr prolétl těsně kolem brány, následovala hlava Horáčka po rohu vysoko nad bránu a v 80. minutě vysunul Vobořil Hubínka, jenž pronikl až na malé vápno, zpětnou přihrávkou našel Slánského a střelu mířící do brány zachytil obránce rukou a následnou penaltu s přehledem proměnil Malina – 1:2, což nám v kontextu celého zápasu zajistilo zasloužené vítězství.

Média