I. futsalová liga (Futsal)
Bohemians 1905
4:5 (1:2)
Indoss Plzeň
pátek 3. září 2010 20:00
Branky
3. a 28. Frohna (Stejskal, Junek), 37. a 40. Dlouhý  - 2. Míka M., 13. a 39. Míka D., 30. Mižár, 35. Vnuk
Rozhodčí
Kresta - Černý.
ŽK
Franěk - Peteřík.
Diváků
300.
Sestava Bohemians 1905: Franěk, Bellada - Šnídl, Bellada, Dlouhý, Pleyer - Kopecký, Málek, Frohna, Stejskal - Junek, Vodecký. Sestava Indoss Plzeň: Hajžman, Myslík, Míka M., Míka D., Štverák, Kučera, Holý, Peteřík, Mižár, Vnuk.
Místo zápasu
SH Jižní město

Reporáž

Do nového ročníku jsme sice vstoupili s mnoha novými posilami, nicméně ani s nimi se nám úvod nezdařil dle očekávání. Prohru můžeme považovat za určité překvapení a zisk všech tří bodů patrně nečekali ani samotní západo-češi. Úvodní minuty vyšly lépe hostům, kteří se štěstím proměnili rychlý brejk - 0:1. Bohemka se ujala iniciativy a odměnou bylo Frohnovo pohotové srovnání na 1:1. Indoss čekal v kompaktní ulitě a pouze vyrážel do rychlých protiútoků. Nutno přiznat, že v této disciplíně byli hráči Plzně opravdu výteční. V jednom z mnoha dalších brejků si pohráli s naší zcela rozhozenou obranou a střelou do "prázdné" se opět ujali vedení 1:2. My jsme v tomto duelu měli ke vší smůle i mimořádnou schopnost přesně trefovat kovovou brankovou konstrukci, což ukázkově potvrdil 3xKopecký, 2xFrohna, 1xStejskal, atd...a i proto poločas skončil poměrem 1:2.

Průběh hry se ve 2.půli vůbec neměnil a tak jsme díky herní převaze znovu vyrovnali, Frohna se s notnou pomocí hostujícího gólmana trefil do zcela prázdné sítě a stav byl 2:2. Bohužel ale naše další dobývání plzeňského hradu povětšinou končilo ve vápně, v lepším případě na tyčích, a tak mohl Indoss své brejky zakončovat v mnohem lepším poklidu, v krátké chvíli se jim povedlo je 2x dotáhnout do úspěšného konce a tudíž nám odskočili na 2:4. Při naší následné power-play se dokázal zblízka prosadit Dlouhý, jenž snížil na 3:4, ovšem hosté vzápětí opět utekli na 3:5. Dlouhého korekce 5 vteřin před koncem na 4:5 již byla pouze kosmetického charakteru a tak si Indoss z našeho nového stánku odváží všechny tři prvo-ligové body!