Přípravná utkání (U16)
Bohemians 1905 B
0:6 (0:3)
AC Sparta Praha
středa 4. května 2011 14:00
branky
10 min., 22 min., 33 min., 43 min., 55 min., 63.min
dt>sestava: Dočekal- Huleš (41.Jelínek), Turea, Veselý, Kudrlička (41.Dušek, 61.Huleš)- Hanek (71.Dušek), Doupovec, Tikhonov- Mládek (61.Kudrlička), Dušek (21.Hnilička), Kučera
Místo zápasu
Šeberov

Reporáž

V prvním poločase to byl z naší strany zoufalý výkon. Soupeř složený z ročníků 95/96 nás přehrával rozdílem několika tříd, vytvářel si jednu příležitost ke skórování za druhou a pro nás byl problém vůbec si souvisleji přihrát. Přidáme-li k tomu respekt a bojácnost, tak se nelze divit tomuto obrazu hry. Po přestávce jsme aktivněji dostupovali, lépe a rychleji kombinovali a především si začali i věřit v soubojích 1:1. Tím se utkání stalo vyrovnanějším a zajímavějším před oběma brankami. Bohužel, i když byl po pauze v herním pojetí značný rozdíl, tak ve skóre vůbec. Dokázali jsme si vytvořit spoustu možností ke skórování, ale soupeř na rozdíl od nás prokázal kvalitu, sebevědomí a správnost řešení v koncovce.

Věřím, že v neděli na Strahově navážeme na výkon z druhého poločasu. Necháme v šatně respekt a bojácnost, budeme hrát uvolněně a především odvážně!!! V neposlední řadě se naše kvalita zvedne příchodem odpočívajících hráčů a tak budeme protivníkem, který zanechá dobrý dojem.