Pohár České pošty (Bohemians Praha 1905)
Bohemians Praha 1905
2:0 (2:0)
SK Dynamo České Budějovice
sobota 6. září 2014 17:00
Branky
8. Mosquera (Bartek), 33. Rada (Lietava).
Rozhodčí
Berka - Vlasjuk, Vaňkát.
ŽK
Dvořák, Funda.
Diváků
1 799.
Bohemians Praha 1905
Havránek - Kalina, Cseh, Brabec, Šírl - Bartek, Jindřišek, Rada, Mosquera (83. Engelmann) - Nerad (70. Mikuš) - Lietava (87. Hubínek).
SK Dynamo České Budějovice
Fryšták - Dvořák, Podstavek, Novák, Hanzlík - Vošahlík, Herzán, Brunclík (67. Volešák), Funda (56. Koreš), Hála - Škoda (56. Linhart).
Místo zápasu
Ďolíček

Online

Klokani vyhráli 3. kolo Poháru FAČR a v tom následujícím, které se hraje dvoukolově, nás čeká Baumit Jablonec.
90.
Rozhodčí Berka ukončil dnešní zápas, Bohemka vyhrála 2:0.
90.
Rada ztratil míč ve středu hřiště, Koreš se řítil na Brabce, přihrál ještě na stranu na Herzána. Jeho střelu Havránek vyrazil, Korešova dorážka byla již z ofsajdu.
87.
Poslední střídání Romana Pivarníka. Odchází Ivan Lietava a na hřiště přichází Michal Hubínek.
85.
"Ruka!" znělo stadionem. Po závaru ve vápně, který zařídila dvojice Mikuš - Lietava se podle názoru všech fanoušků mohla kopat penalta. Nekopala a šance gólem neskončila...
83.
Diváci tleskají ve stoje. Probíhá totiž střídání, odešel Jhon Mosquera a na plac míří Vojtěch Engelmann.
78.
Již delší dobu se hraje na naší pravé straně. A již poněkolikáté zde rozehráváme i autové vhazování.
75.
V obrovské příležitosti se objevil Ivan Lietava. Skákavý balon od Jhona ale trefil pouze do Fryštáka, který si připsal úspěšný zákrok.
72.
Rada uvolnil na vápně Mikuše a ten se řítil na brankáře. Jeho přelobování se nepodařilo přetavit v branku, škoda. To by bylo střídání...
69.
Bohemians poprvé střídají, dolů jde Petr Nerad a do hry přichází slovenský forvard Matúš Mikuš.
67.
Dolů šel Brunclík, do hry Volešák.
67.
Nerad špatně přihrál na Jindřiška, Linharta čistě zastavil Brabec, rozhodčí Berka mu ale odpískal faul.
66.
Akci Koreše zastavil Cseh, hra trochu ztrácí tempo...
62.
David Bartek z pravé strany navedl do vápna, tam hledal přízemním centrem Lietavu. To domácí obrana ještě zvládla uhlídat. Odvrácený míč získal Mosquera, jeho střela ale letěla vysoko nad. Z následné akce vybojoval Ivan rohový kop.
58.
Po krásné kombinaci, do které se zapojili Rada, Mosquera a Lietava budeme kopat roh. Ten se dá označit za neúspěšný.
56.
Dvojité střídání u hostů. Ze hry odešli Jiří Funda a Michal Škoda, do hry naopak naskočili Štěpán Koreš a Zdeněk Linhart.
54.
Martin Cseh nezažívá povedené utkání. Po jeho chybě se řítili hráči Dynama ve velkém počtu na Havránka, ale zazmatkovali a Brabec hasil vše odkopem.
52.
Rada našel perfektní přihrávkou Mosqueru, ten ale narazil na hostující obranu. Ničemu to ale nevadilo, neboť po chvilce měli hráči v zelenobílém míč opět na kopačkách.
50.
I ve druhé půli jsou aktivnější Klokani. Hodně je slyšet i náš kotel! Naopak fanoušci z Budějovic asi uvízli v nějaké zácpě, protože sem nedorazil ani jeden.
46.
Erich Brabec prodlužoval na Lietavu, ten se akrobaticky pokoušel o zakončení, ale byl zády k brance.
46.
Josef Jindřišek vybojoval rohový kop.
45.
Rozhodčí ukončil první poločas, Bohemka vede 2:0, branku vstřelil Jhon Mosquera a Jakub Rada.
44.
Do velké příležitosti šli hostující. Martin Cseh ztratil míč, Škoda přihrával do vápna na Fundu, jeho střelu ale zblokoval na poslední chvíli Brabec.
43.
Rozhodčí Berka odpískal u budějovického vápna Bartkův faul, domácí fanoušci jsou ovšem opačného názoru.
39.
Novák odvracel hrudí balon na roh. Po jeho rozehrání se dostal míč k Jindřiškovi, ten ale střelou netrefil branku.
38.
Za faul na unikajícího Mosqueru dostal žlutou kartu budějovický Funda.
33.
Ivan Lietava perfektně vybojoval míč v rohu vápna a naservíroval ho Radovi. Ten již neměl problém trefit odkrytou branku. Bohemka vede 2:0!
31.
Nerad to zkoušel skákavou střelou, kterou vyslal zpoza vápna. Fryšták byl připraven.
26.
Škoda nyní operoval na druhé straně. Ocitl se za Martinem Csehem, zpracoval si balon, ale ten se mu již nepodařilo přehodit přes vybíhajícího Havránka.
24.
Michal Škoda fauloval asi sedm metrů před vápnem Jakuba Radu a k balonu se postavil Radek Šírl a Josef Jindřišek. Nacvičeným signálem se na zadní tyči objevil volný Jhon Mosquera, který trefil pouze boční síť.
21.
Před bohemáckým kotlem budeme rozhrávat rohový kop a fanoušci mají jasno: MY CHCEME GÓL! Bohužel byl hostující obranou odvrácen.
20.
Klokani uzamkli hosty na jejich polovině a fanoušci se probouzejí k větší podpoře!
17.
Jakub Rada to zkoušel téměř z poloviny hřiště. Brankář Fryšták byl na svém místě a kontroloval míč, který letěl nad branku.
15.
Radek Šírl ovšem trefil stojícího obránce na přední tyčce.
14.
Unikající Bartek byl přidržen a na Klokany čeká standardní situace ze zajímavé pozice.
9.
Minutu po vstřelené brance si na autorovi branky "spravil" chuť Aleš Dvořák a od rozhodčího viděl správně žlutou kartu.
8.
Góóóóól!!!!!!!!! Bartek poslal míč do vápna, a když už se zdálo, že ho nikdo nezasáhne, objevil se na zadní tyči Jhon Mosquera a otevřel skóre sobotního duelu.
6.
Mosquera posunul na lajně rozbíhajícího Nerada, ten ovšem nepřešel přes Podstavka, kterému chtěl nasadit housle...
3.
Ve třetí minutě nejdříve Lietava centroval do vápna na Nerada. Když tento pokus nevyšel, o chvilku později zkoušel vyslat balón levačkou přímo na branku, ale míč letěl mimo tři tyče.
Hráči již nastupují na hrací plochu. Za chvíli dojde k uctění památky náhle zesnulého fanouška Tomáše Bartošky. Smutná událost nás zasáhla ve čtvrtek, kdy nás opustil tento velký Klokan.
Trenér Roman Pivarník udělal oproti minulému utkání s Hradcem Králové hned sedm změn v základní sestavě, ovšem o žádném oslabení není řeč! V Ďolíčku se tak objeví v zahajovací jedenáctce opět Radek Šírl, Martin Cseh, či Petr Nerad. Kompletní jedenáctka zde: Havránek - Kalina, Cseh, Brabec, Šírl - Bartek, Jindřišek, Rada, Mosquera - Nerad - Lietava. Na lavičce: Hubínek, Mikuš, Šmíd, Krch, Moravec, Engelmann, Švenger.
SK Dynamo České Budějovice nastoupí v této sestavě: Fryšták - Funda, Novák, Škoda, Hála, Dvořák, Podstavek, Hanzlík, Vošahlík, Herzán, Brunclík. Na lavičce poté jsou připraveni: Linhart, Benát, Hora, Koreš, Volešák, Křížek.
Dobrý den, vítáme všechny fanoušky u dnešního online zpravodajství z pohárového utkání mezi domácími Bohemians Praha 1905 a SK Dynamo České Budějovice. Zápas začíná od 17 hodin a vstupenky v cene 60 - 100 Kč jsou stále v prodeji na pokladnách v Ďolíčku.

Média

Známkování hráčů

Hodnotit výkon hráčů mohou pouze přihlášení uživatelé.