A-dorost si veze z Teplic 3 body

Střelecky povedený úvod utkání položil základ dobrému výsledku.<br /> C-dorost místo vedení prohrával, tentokrát vyrovnat nedokázal a na body nedosáhl.

A-dorost si veze z Teplic 3 body

Klokanům se podařil vstup do utkání a do vedení je v úvodu dostal Košata. Trefil se netradičně pravou nohou, když dokázal přehodit domácího brankáře. Tepličtí své šance proměňovat nedokázali, a tak na druhé straně trestal Hanzl, který prostřelil brankáře a rozvlnil po čtvrthodince síť podruhé. Vršovičtí byli dále aktivnější a více drželi míč. Domácí hráli spíše na brejky a jelikož měla Bohemka v brance výborně chytajícího Mahu, skončil poločas vedením 2:0. Když se v úvodu druhé půle dokázal prosadit Valenta, o výsledku utkání bylo téměř jasno. Pražané si další aktivní hrou dokázali výsledek již pohlídat a domácí se z brejků prosadit nedokázali.

C-dorost do utkání vstoupil celkem aktivně a do vedení mohli jít zelenobílí ve 4. minutě. Matějka ovšem nedokázal proměnit pokutový kop po faulu na Artemuka. Dále Klokani domácí obraně zatápěli, ale ani Horký se ve velké šanci nedokázal prosadit. A tak v 11. minutě přišel trest a rázem vedli Severočeši. Když Bohemka zanedlouho inkasovala podruhé, výsledek utkání nebyl lichotivý. Dále se ovšem Vršovičtí snažili hrát fotbal a šance si vytvářeli. Bohužel bez využití. Domácí se po celou dobu utkání prezentovali dlouhými nákopy, se kterými měla obrana Pražanů problémy. Úvod druhé půle nebyl z pohledu Bohemky příliš povedený, ale naději dal hostům v 63. minutě brankou kapitán Bulíček. Rázem byli svěřenci trenéra Pačandy na koni, ale do konce utkání nedokázali tlak přetavit k velké šanci, a tak ani k vyrovnávající brance. Nutno říci, že domácí během druhé půle zahodili několik tutovek a odmítli tak pojištění výsledku.