Při premiéře "Bednyho bedny" darováno 245 kelímků

Fanouškovský nápad má za sebou pěkný rozjezd, do klubu poputuje 7350 korun.

Při nedělním utkání s Opavou mohli fanoušci poprvé darovat klubu zálohovaný kelímek, v Ďolíčku se objevily tři nové kontejnery pojmenované po autorovi nápadu "Bednyho bedna". Ohlas fanoušků na nový projekt je vesměs kladný a motivace různé. Někteří fanoušci se vzdávají vratné zálohy automaticky, jiní chtějí tímto způsobem ohodnotit předvedenou hru týmu.

Po zápase s Opavou se počet darovaných kelímků zastavil na čísle 245. Nejvyšší počet darovaných kelímků skončil v kontejneru "Na Náměstíčku", 127 kusů. V kotli bylo v "Bednyho bedně" 62 kusů a na ochozu hlavní tribuny 56 kusů.

Družstvo fanoušků Bohemians, které nápad fanouška Bednyho realizovalo a zastřešilo, zřídilo v seznamu členů DFB speciálního člena BEDNYHO BEDNA (číslo 2057), u kterého bude vždy po přepočtení darovaných kelímků aktualizován vklad rovnou v korunách. Fanoušci tak mohou průběžně sledovat, kolik se již celkem prostřednictvím "Bednyho bedny" vybralo. O počtu darovaných kelímků vás budeme samozřejmě informovat po každém zápase také prostřednictvím článků.

Fanoušci budou mít i při dalších domácích zápasech Bohemky možnost využít "Bednyho bednu".

Klub Bohemians Praha 1905 a Družstvo fanoušků Bohemians děkuje ze podporu všem dárcům!