Permice, dětský den a mezinárodní zápas

V úterý si připravil klub v Ďolíčku program na celý den.

Permice, dětský den a mezinárodní zápas

V úterý 21. června si připravil klub pro své fanoušky bohatý program. Již v 11 hodin startuje předprodej permanentních vstupenek na novou sezonu. Veškeré informace jsme zveřejnili již začátkem června v tomto článku. Prodej bude probíhat ve VIP prostoru v zázemí stadionu první den až do osmé hodiny večer. Prodejní dobu v ostatních dnech naleznete v již zmíněném článku.

Od dvou hodin startuje poté Dětský den s Klokanem. Na náměstíčku budou připravené atrakce pro děti různého věku - skákací hrad, florbalové hřiště, fotbalová klec se stánkem naší mládeže, herní konzole, fotbálek a mnoho dalšího. Veškeré podrobnosti můžete nalézt v jiném článku na Virtuálním Ďolíčku. Program začíná ve 14 hodin a bude probíhat až do začátku utkání.

Právě v šest hodin odpoledne hráči vyběhnou na hrací plochu v Ďolíčku k prvnímu střetnutí v nové sezoně. Soupeřem jim budem ŠK Slovan Bratislava. Vstup na stadion bude po celý den volný. Kdo se nedostane do Ďolíčku, bude moci sledovat zápas v živém přenosu na našich stránkách. Na dětský den, ale i na mezinárodní přípravné utkání se tedy dostane každý zdarma.

ÚTERÝ - 21. ČERVNA - ĎOLÍČEK
11:00 - zahájení předprodeje permanentek
14:00 - Dětský den s Klokanem
18:00 - ŠK Slovan Bratislava

VSTUP ZDARMA