Výsledkový servis z 6. - 9. dubna

Jak se vedlo Klokanům minulý týden? Statistika a hodnocení ve článku.

Výsledkový servis z 6. - 9. dubna

Devatenáctka bohužel ztratila na severu Čech dvoubrankové vedení a pustila v tabulce před sebe právě Slovan. Ve dvou zápasech sedmnáctky se kopaly penalty, o rok mladší dorostenci bohužel oba zápasy prohráli. Jak si vedli další Klokani, to se podívejte v přehledu níže.

U19
FC Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 5:2 (1:2)
Branky: 40. Vébr, 47. Petr, 65. Kazda, 66. Gembický, 85. Vrabec - 13. Vaníček (Jaroš), 32. Vaníček (Hlinák).
ČK: 83. Jaroš.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Jaroš, Lukeš, Václavík, Stojanovski (80. Kocourek) - Nátr, Le Tuan (76. Pilát), Buneš (70. Farkaš) - Hlinák, Vaníček, Vrána (88. Gregor O.).
Hodnocení trenéra Daniela Kordy: "V utkání o čelo tabulky jsme začali velmi dobře a byli jsme v 1. poločase lepším mužstvem. Zaslouženě jsme se ujali vedení a do poločasu jsme přidali ještě jednu branku a nastřelili dvakrát břevno a tyčku. Soupeř dokázal před poločasem snížit na 1:2. Na začátku druhé půle domácí vyrovnali, a protože jsme po dvaceti minutách obdrželi další dvě laciné branky, ztratili jsme dobře rozehrané utkání."

U17
Bohemians Praha 1905 - SK Slavia Praha 1:1 (0:0), 3:4 po penaltách

Branky: 78. Procházka (Vala D.) - 44. Bejbl.
ŽK: Krunert.
Bohemians Praha 1905: Matoušek Š. - Osmančík, Zeman V. (58. Jirsa), Vala P., Matoušek M. - Krunert, Procházka, Moltaš (70. Majer) - Zoubek (62. Vala D.), Koubek, Jaroš (51. Peričevič).
Hodnocení trenéra Luďka Matouška: "Myslím, že utkání mělo kvalitu. Slavia měla malinko více míč pod kontrolou, ale my jsme si vytvářeli dost brankových příležitostí. Myslím si, že nebýt vynikajícího brankáře Slavie, tak jsme utkání vyhráli."

Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice 0:0 (0:0), 4:2 po penaltách
ŽK: Jaroš.
Bohemians Praha 1905: Zeman D. - Balouš, Vala P., Jirsa, Osmančík - Krunert, Procházka, Moltaš (41. Zeman V.) - Peričevič (55. Matoušek M.), Koubek (41. Zoubek), Jaroš (72. Horák)
Hodnocení trenéra Luďka Matouška: "Do utkání lépe vstoupili hosté z Budějovic a dá se říci, že celý první poločas byli lepším mužstvem. Ve druhém to bylo naopak a my jsme si vytvořili několik šancí, ale žádnou jsme neproměnili. A tak utkání skončilo asi zaslouženou remízou. Je škoda, že se kluci zatím neumí vydat celý zápas."

U16
Bohemians Praha 1905 - SK Slavia Praha 1:3 (0:2)

Branky: 75. Seniv - 2. Kubiš, 37. Vlček, 44. Stárek.
Bohemians Praha 1905: Hejda - Dostál, Marhoul, Vaněk, Pittauer - Uhmann (65. Freisler), Musil (55. Čakurda), Topol, Nejeschleba - Vitarigov (55. Štěpánek J.), Štěpánek F. (55. Seniv).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra: "Utkání s vedoucím celkem naši skupiny jsme začali prachbídně. Ve druhé minutě jsme špatně reagovali na dohranou standardní situaci a Slavie vedla 1:0. V úvodních třiceti minutách jsme hráli až příliš bojácně, hosty jsme pustili do dalších dvou šancí, přesto zůstával stav stále 0:1. V posledních deseti minutách úvodního poločasu jsme se dostali po rychlém kontru do dvou slibných pozic, nicméně jsme svoje šance neproměnili a soupeř nás záhy potrestal z rohového kopu. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně a se snahou vstřelit kontaktní branku. Bohužel však Slavie hned v úvodu poločasu využila naše zaváhání a o vítězi bylo v podstatě rozhodnuto. Když pět minut před koncem snížil po hrubce brankáře Seniv, utkání skončilo 1:3."

Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice 0:1 (0:0)
Branka: 58. Červený.
ŽK: Uhmann.
Bohemians Praha 1905: Kořének - Dostál (41. Pittauer), Marhoul, Vaněk, Freisler - Musil, Čakurda (59. Topol), Nejeschleba (67. Uhmann) - Štěpánek J. (41. Vitarigov), Horák (41. Yukhymenko), Seniv (53. Štěpánek F.).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra: "Ke druhému domácímu utkání v tomto týdnu jsme poprvé v jarní části sezóny nastoupili na přírodní trávě. Již od úvodu se nám v utkání nedařilo, měli jsme špatný pohyb i práci s míčem. Soupeř se dostával do nadějných příležitostí z našich hrubých chyb, nedokázal však žádnou proměnit, a tak pro nás byl poločasový výsledek 0:0 ještě příznivý. Ve druhé půli se i přes vysoký počet změn v sestavě naše hra nezměnila, postrádala především klid. V posledních utkáních řešíme špatně standardní situace a jedna taková rozhodla i toto utkání. Na branku Budějovic z 60. minuty jsme již nenašli odpověď a prohráli jsme 0:1."

U15
Bohemians Praha 1905 - FK Meteor Praha VIII 2:0 (1:0)
Branky: 22. Novák (Vacek), 57. Novák z penalty.
ŽK: Knap.
Bohemians Praha 1905: Matějka - Vott (36. Kankara), Zach (55. Mareš), Knap, Spizzirri - Koutský, Sochor (50. Keller), Švestka, Novák - Vacek (36. Havránek), Hollmotz.
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "Utkání jsme výsledkově i herně zvládli. Jestli ovšem chceme být úspěšní i v dalších zápasech, musíme o hodně zlepšit obrannou činnost stejně jako pohyb a rychlost a přesnost kombinace směrem dopředu."

U14
Bohemians Praha 1905 - FK Meteor Praha VIII 1:0 (0:0)
Branka:
36. Lilling (Muška).
Bohemians Praha 1905:
Špitálský - Panc (36. Kohoutek), Janovský, Bína, Broda - Müller, Hodouš, Lilling - Šimunič (65. Bárta), Peterka (36. Muška), Janoševič (36. Hýsek).
Hodnocení trenéra Martina Lillinga:
"Oproti minulému utkání s Meteorem jsme si tentokrát dali pozor na začátek utkání a byli aktivnější. Vypracovali jsme si dvě šance po standardních situacích a nic nenasvědčovalo trápení, které nás mělo čekat. Naše aktivita se však postupem času vytrácela, kluci byli nepřesní a především nám scházel rychlejší pohyb na útočné polovině. Stále se také trápíme s rychlejší a přímočařejší rozehrávkou, čímž dáváme soupeřům dostatek času k zorganizování se v obranném postavení. Naštěstí se nám vydařil i úvod druhého poločasu, kluci vstřelili branku po úniku na levé straně a utkání jsme už dovedli k vítěznému konci."

U13
SK Benešov - Bohemians Praha 1905 6:6
Branky Bohemians: Hausman, Kratochvíl, Vokrouhlík, Kulíšek, Kratochvíl, Fišer.
Bohemians Praha 1905: Dalecký, Vácha - Vokrouhlík, Fišer, Mikuda, Ťoupal, Kulíšek, Kratochvíl, Hausman, Salač, Studenyak, Hrabák, Kefurt, Ondroušek, Očenáš, Štola.

U12
SK Benešov - Bohemians Praha 1905 10:3
Branky Bohemians: Tichý, Herák, Lička.
Bohemians Praha 1905: Buk, Stehlík, Marek, Lička, Sejkora, Hájek, Demmer, Štýbr, Tichý, Jurák, Herák, Augusta, Hovorka, Winkelhöfer, Taške, Bui.