Výsledkový servis z 18. - 19. listopadu

Jak se vedlo mládežnickým týmům Bohemky?

Výsledkový servis z 18. - 19. listopadu

Dorosty neprožily tentokrát příliš vydařený víkend. Devatenáctka získala alespoň bod po neúspěšném penaltovém rozstřelu ve Frýdku-Místku, proti stejnému soupeři prohrála na pokutové kopy i sedmnáctka. Do Chrudimi zajížděla osmnáctka se šestnáctkou a obě kategorie ztratily utkání ve druhém poločase.

U19
MFK Frýdek-Místek - Bohemians Praha 1905 0:0 (0:0), na penalty 4:3
Bohemians Praha 1905:
Fiala - Ceccarelli, Abrham, Lukeš, Osmančík - Straka, Gregor O. (81. Krunert), Le Tuan - Hlinák, Koubek (65. Procházka), Bielesz (52. Douděra).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta:"Vstup do zápasu se nám nevydařil a prvních dvacet minut jsme se štěstím přežili několik nebezpečných situací před naší brankou. Od druhé půle prvního poločasu se náš výkon s přibývajícími minutami zlepšoval. Lepší pohyb, větší počet získaných míčů a přesnější přechod do útoku znamenal, že si kluci vypracovali pár dobrých šancí. Skórovat však z protiútoků mohl i soupeř, a tak je konečná remíza asi spravedlivým výsledkem."

U18
MFK Chrudim - Bohemians Praha 1905 6:2 (3:2)

Branky: 8. Klika, 17. Jankele, 21. Bakeš, 62. Jankele, 75. Šikl, 77. Vácha - 22. Vala D., 33. Zoubek (Beran).
Bohemians Praha 1905: Krt - Lapka, Moltaš, Vala P., Matoušek - Vala D., Jirsa, Beran, Horák (71. Stojanovski), Peričevič (51. Jaroš D.) - Zoubek.
Hodnocení trenéra Jakuba Krištofka:"Do zápasu jsme vstoupili velice neorganizovaně a nedařilo se nám soustředit na úkoly, které jsme si před utkáním stanovili. Domácí tým toho využil a dostal se hned do několika šancí a následně se mu podařilo hned třikrát skórovat. Zlom nastal po třetí soupeřově brance, kdy se individuálně prosadil Denis Vala a nastartoval náš tým k lepšímu a zodpovědnějšímu výkonu. Do přestávky jsme přidali ještě jednu branku a dostávali soupeře pod tlak. Po přestávce se nám ale nepovedlo navázat na zlepšený výkon z druhé půli prvního poločasu a domácí tým díky své píli a organizaci přidal tři branky a zápas skončil 6:2."

U17
MFK Frýdek-Místek - Bohemians Praha 1905 2:2 (1:2), na penalty 5:3

Branky: 25. Maceček, 75. Procházka - 26. Štěpánek F. (Šumilov), 36. Plíšek.
Bohemians Praha 1905: Hejda - Pouzar, Dostál, Vaněk, Seniv (66. Vitarigov) - Musil, Plíšek, Uhmann - Turek, Šumilov, Štěpánek F.
Hodnocení trenéra Jana Švimberského:“Z posledního venkovního zápasu jsme si měli zcela jasně odvézt všechny tři body. Bohužel jsme si odvezli jen bod. Domácí jsme celé utkání jasně přehrávali a soupeř hrozil z ojedinělých brejků. Na vítězství jsme nedosáhli díky slabší koncovce a horšímu výkonu ve druhé půli.”

U16
MFK Chrudim - Bohemians Praha 1905 4:0 (2:0)

Branky: 10. Brychnáč, 25. Holub, 42. Bašek, 53. Slavík.
Bohemians Praha 1905: Kořének – Coňk, Huleš, Kadlec (60.Spizzirri), Vott – Švestka, Havránek (55.Hollmotz) – Kankara (41.Koutský), Novák, Sochor – Kotrus (41.Vacek).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra:"V utkání hraném na přírodní trávě se nám od počátku nedařilo. V 9.minutě jsme po špatném výběhu brankáře a nedůrazu v pokutové území inkasovali první branku. Na 2:0 soupeř zvyšoval po krásné střele zpoza pokutového území do růžku branky. První poločas jsme drželi více míč, ale pouze na vlastní polovině, Chrudim se dobře posouvala a nenechávala nám prostor ke kombinaci na útočné polovině. Ve dvou šancích, které jsme si první poločas vypracovali, nám chyběl důraz a přesnost. Druhá půle začala nejhorším scénářem, v druhé minutě jsme po sledu několika individuálních chyb inkasovali na 3:0. Když se po deseti minutách domácí prosadili hlavou po rohovém kopu počtvrté, bylo utkání rozhodnuto. I když jsme v druhé půli zlepšili mezihru, vstřelit branku se nám nepodařilo. Domácí si tak vítězství jednoznačně zasloužili."