Příspěvek Diskuzního fóra

Nitram86 napsal:

Dobrý den, myslím, že pan Koubek odvedl dobrou práci v Bohemce a končit nemusel. Ale také záleží jak to cítil on... a jestli chtěl nebo nechtěl odejít. Je samozřejmě divné, že na podzim s útočnou taktikou ...

Dobrý den,

toto byl právě ten důvod, proč chtěl pan Koubek naučit mužstvo dva styly hry, abychom mohli na různou kvalitu soupeře reagovat různým stylem hry. Proti silným soupeřům se ukázal nový systém plně funkční, zatímco v utkáních, kde jsme měli soupeře papírově přehrát, mělo dojít ke změně stylu. Trenéři však ještě byli limitováni zraněním ofenzivně laděných hráčů. Nový trenér ví, co chce, a věřím, že si vybere pro Bohemku vždy ten správný herní styl.

Jelikož trenér Koubek už dříve avizoval, že po sezóně skončí, byl Martin Hašek jedním z užšího výběru kandidátů, o němž jsme uvažovali. Nastalá situace si vyžádala okamžité řešení a i po konzultaci s trenérem Koubkem jsme toto řešení vyhodnotili za možné, rychlé, a tudíž nejlepší. Proč ne Slezi? Chtěli jsme nového člověka, který přijde do kabiny s novými myšlenkami, s novými vizemi a především s novým impulsem.

Co se týče možného prodeje mladých hráčů, už jsem odpovídal výše. Havel s Hubínkem i Maškem mají dlouhodobé smlouvy v Bohemce. Tím neříkám, že neodejdou. Pokud to pro Bohemku bude výhodný obchod, tak může kterýkoliv z nich odejít.