Příspěvek Diskuzního fóra

Dobrý den, klokani!

Včera jsme si domluvili krátkou poradu vedení DFB a také pozvali na kus řeči sportovního ředitele a nového trenéra. Diskutovali jsme s nimi o Kabajevovi, naší hře a taky o příští prvoligové sezóně.

Nejdříve v rychlosti k družstevním záležitostem. DFB přesune další kancelářskou činnost na Michala Holase a ulehčí tím Sváťovi Baťovi, který má své agendy až nad hlavu. Konkrétně půjde o evidenci družstevníků, jejich přihlášek a potom samozřejmě vklady, které Michal zvládá přímo excelentně. 

David Vodehnal nás informoval o záležitostech z vedení klubu, novinkách ohledně stadionu a taky jak je na tom konkurz. Obě záležitosti jsou družstvem fanoušků bedlivě sledované a hlídáme si klidný průběh. Dále se nám v družstevní datové schránce objevilo "lejstro" od soudu, které se týká našeho sporu se Střížkovem a samozřejmě i finančního nároku. Právní oddělení DFB(Judr.Kengurur a Mgr.Mraček) na komunikaci se soudem zareaguje po prodlouženém víkendu. Jak už jsem o téhle záležitosti informoval před časem, je to "běh na dlouhou trať". 

O víkendu přijede do Ďolíčku prohrát Slávie a tak jsme si samozřejmě s trenérem a sportovním ředitelem řekli pár slov k tomuhle utkání. Nejdříve jsme vyslechli jejich pohled na nevydařené jaro. Je zajímavé, že fanouškovský názor často  není totožný s odborným, byť tam jsou i společné záchytné body. Např. my fanoušci máme pocit, že hráči nebojují - sportovní vedení ale vidí téměř nejběhavější tým ligy. My chceme řvát gól - sportovní vedení taky... 

Zajímavé názory na fanoušky fotbalu nám popsal trenér Martin Hašek. Srovnával atmosféru (ne hluk) v Ďolíčku a na Letné. Z jeho srovnání mám radost, protože mi to potvrzuje teorii, že sparťani jsou divní lidé :)). Trenérovi se líbí v Ďolíčku zejména ta blízkost fanoušků, jejich pozitivní a pohodový přístup k utkáním. Požádal nás o podporu našeho mladého týmu a zároveň ocenil přísný přístup fandů po utkání v Liberci. Martin Hašek je nám sympatický, nevidíme důvod jeho přání nevyhovět, vždyť ná jde o stejnou věc ;). Se Slávií chceme uspět a stejně tak v dalších utkáních.

Příjemný zelenobílý den a BOFOR!!!