Příspěvek Diskuzního fóra

Včerejší utkání?

Fotbal - první půle v pořádku, druhý poločas jsme na Slávii už neměli. Prohráli jsme zcela zaslouženě. 

Rozhodčí - překvapivě dobrý výkon, v první půli zřejmě ještě nedorazily juany na konto, tak byli dost přísní na Slávii, o půli už asi pípla sms, že již vše OK:)), tak se rozhodování změnilo (postavení mimo hru, nepískané fauly, atd...) 

Dění v ochozech? Tak tady si musíme "nastavit zrcadlo":

1. nejsme schopni sami vyprodat Ďolíček! To je sice hanebné, ale svůj díl má i náš tým, který svojí mizernou hrou nemá šanci přitáhnout diváky!

2.systém distribuce lístků - tady můžu slíbit, že DFB od příští sezóny půjde tvrdě za změnu "zaběhlé praxe". Hodně lidem se to asi nebude líbit, pár "Bohemáků", kteří si zásadně nekupují lístky prostě bude mít smůlu, bafuňáři a fanoušci jiných klubů nás nezajímají! Družstvo fanoušků je natolik významným partnerem klubu, že s klubem jistě najdeme dobré řešení.

Doba "volňásků" a recipročně rozdávaných lístků včerejším utkáním skončila! Flastr, kterej dostaneme za přerušený zápas snad otevře oči i těm největším dobromilům a položí si na pomyslnou misku vah tržbu vs. pokutu. 

Další prodělek očekávám u tržby fanšopu, před kterým stály helmy PČR a nepouštěly klokany na nákupy

DFB se rozhodně postaví proti tzv."zaběhlé  praxi" a prodej lístků si na tyhle utkání bere na starost! Připadné neprodané lístky klubu uhradíme, ale nikdo nám nebude klokany vyhánět z jejich místa a napadat v Ďolíčku!