Příspěvek Diskuzního fóra

Dobré sobotní jitro

Pokusím se stručně shrnout čtvrteční setkání "Pod Pergolou"

účast fandů: velmi slušná, chyběli jen někteří středočeši, kteří čerpali vodu ze sklepů

účast pozvaných: dorazili všichni, kromě omluveného Judr.Fráni

sport: vyhodnotilo se mizerné jaro, trenér nastínil svojí koncepci, sportovní ředitel neprozradil žádné nové nepodepsaný jméno, případné odchody mladých klokanů/reprezentantů jsou také zatím před podpisem

Ďolíček: všechno je "ve výrobě", zdržuje to v současné chvíli pouze důsledný katastrální úřad, který "šikanuje" Magistrát za lemplovsky předložené podklady. Bohemka, naposledy v zastoupení Davidem Vodehnalem, se účastní společných "expertních"jednání,  pozorně sleduje snahu úředníků a právníků o nápravu. Dle slov Davida jde o slovíčkaření a po několika hodinách se nedokážou pohnout ani o milimetr! Darek Jakubowicz st. slova našeho zástupce na jednáních potvrdi. 

Konkurz: o konkurzu promluvil "pantáta" a popsal současný stav, který je i dle slov Judr.Fráni, který mi před schůzkou volal, v podstatě vyřízený. Zdržení nastalo v zimě, kdy konkurz z administrativních důvodů převzal nový soudce a musel si ty šanony nastudovat. Teď  je situace taková, že konkurzní správce má pohromadě prachy a pokyn od soudce k vypořádání. Bohužel jak už to bývá, tak se odvolal ňákej Vandas s ještě jedním zúčastněným a celou akci tím zdrželi. Jejich odvolání je sice pouhým "plácnutím do vody" , ale v právním státě bohužel i tyhle osoby mají právo na odvolání a v patřičných lhůtách se dovolávat, pŕípadně to dát na vyšší instanci. Tím si samozřejmě nepomůžou, pouze zdržují závěrečné rozhodnutí o vypořádání a vymazání společnosti.

Termín, kdy to všechno skončí není možné určit. Pokud se Vandas & spol. nebudou odvolávat k vyšší instanci, tak se dá podle Judr. Fráni očekávat konec letos. V opačném případě to pojede dál a můžeme jen doufat, že to bude rok 2018. 

Sakra, jsem se zase rozjel.

To je tedy k setkání fanoušků a vedení klubu vše.

BOFOR!