Detail uživatele diskuzního fóra - Fousic

Datum prvního příspěvku
02.02.2017
Celkový počet příspěvků
413
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 412
Ptejte se vedení Bohemky 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
V2+aaZUa 411 Miloslav Prochazka
L0PDkBRm 1
uAk9MHt1 1

Souboj B mužstva v Domažlicích byl krásnou ukázkou zoufaství.Proto asi neni na stránkách B mužstva ani zmínka o průběhu zápasu.Bohužel sestava mužstva je tak na úrovni 1.B třídy !!! Možná.

A to má být zásobárna pro A mančaft? Hrůza.mám dojem že se béčko chystá do divize.

vituscz napsal:

Jediná “výhoda” je, že budeme v poslední skupině první, takže bychom měli hrát tři zápasy doma.. ale nejsem si jistej jestli to vůbec výhoda je. Je to zklamání a velký vystřízlivění po minulý sezóně.

To že hrajem 3 zápasy doma je pro nás mínus.doma nic nevyhrajeme .Jsem žádostiv,jak to dopadne.Skupinu o udržení máme jistou.i kdyby Teplice oba zápasy prohrály,a my porazili Pardubicejtak je nám to prd platný.leda vyhrát 10 .0

DaH napsal:

Dneska Hála a Prekop úplně marný... (?), nedali nahrávku, střely tragédie... O Puškáčovi ani nemluvě, toho je zbytečný nasazovat...  Zato obrana včetně gólmana výborní. A Hůlka taky. Škoda bylo to hratelný, ale ve finální fázi jsme fakt ...

Jako pokaždý!

Že by konečně Bohemka našla brankáře?Soukup se mi podle mejch zkušeností docela líbí.Když jsem nebyl nadšenej z Reichla (po mejch 9 let v bráně v divizi,dál jsem se nedostal a po skoro 20 letech trenéra ) tak jsem dostával čočku. (ale jo, každej má svůj názor)Uvidím v druhý půli.

Bohužel to vidím ,že to nejde udržet.2 hráči co jsou tam nejvíc na prd:Křapka a ten Ristovski nebo jak se jmenuje.Nepotká se s balonem a když tak jenom faulem.Kde to kopyto našli?

Před 60 lety měl trenér Rubáš na takhle silný soupeře : Každej má svýho hráče a kdo od něj bude dál než 2m.pokuta 10000 .- Zápas stál za prd 

Čtvrtá rána na Reichla= 4.gól.A kdyby hráči Motorletu nebyli takový kopyta.tak už jich tam měla Bohemka alespoň 7.je to hrůza!!! 

Koukám na to Béčko.je to celkem ostuda.Na Réichla šly 3 míče = 3 góly.V útoku Necid,Huf.ten se snad jěště nepotkal s balonem.No nevím,nevím hrát takhle s nejslabším mužstvem 3 ligy 

Zatím dobrý ,ale bacha na to,minule jsme taky vedli 2:0 a jak to dopadlo.Soupeř ,když prohrává ,tak se do toho opře.je mu pak jedno jestli 2:0 nebo 4.0.vytvoří si tlak a buď to vyjde nebo ne.Většinou proti Bohemce to vyjde.tak na to jsem druhou půli zvědavej.Ale to bych byl nerad.

dusa5 napsal:

A Prekop dal gól, ale jinak je na hřišti uplě na hovno. Stejně jako každý zápas. A to ho mám rád.

A to nebyl sám.takovejch se tam motalo nejmíň 6.Kdo přitáh to kopyto Ristovskýho a další?Mám dojem,že se trenér zbláznil.každej zápas jsou na určitý hráče alergie a ejhle, příště jsou tam zas.

Neskutečný kopyta.Co se dá nato jinýho říct.Všichni hráči ,a to nemyslím jen Bohemku, nemají absolutně žádný cit pro balon.

vapno80 napsal:

Ano, mě se dnes herní projev líbil a že nepadl gól? To se holt stane, stejně dobře nás mohl na konci popravit Kušej a naštěstí přestřelil.

Bohužel,na krásu se ve fotbale nehraje.Už jsem to tu psal, v dorostencích přišel starý pán trenér.Hráli jste dobře? kolik jste dali gólů ,Nic?Tak ta hra stála za hovno.Styďte se!

Když neumíte dát góly tak jděte hrát kuličky.

A pro zajímavost:kdo má nejubožejší útok ligy?  Viz tabulka.