Detail uživatele diskuzního fóra - dusa5

Datum prvního příspěvku
15.11.2001
Celkový počet příspěvků
2166
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 2116
Ptejte se vedení Bohemky 25
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 18
Jiná komunita 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
tfIH7hjh 28
d7gzD5WT 14
GFGYPb7i 7
p3+v38uu 7 Mates87
+Ovqt4LF 7
+byROOEb 4
asgFgxSD 4
/k01eNA8 4
Et8Mxj+y 4
mwr3Lun4 3 kolina
K8xbsUad 3 kolina
dmF0ZzC6 3
lNpngWvy 2
aNoouguC 2
vC7nC4Ls 2
g5OizaRE 2
0UytPmgN 2
wbfxnvjd 2
l5minH5N 1 kolina, Lamas
l8B9LQaf 1 kolina
TXsvoZkE 1
lT1X74lP 1
ilce4QYZ 1
plsVFVGG 1
C/lpR+84 1 kolina
nV40GISe 1
kyELlCDu 1
A/Gh7Urr 1
cdxYU06t 1
D2Onb4Ni 1
zO8H0DSg 1
FqGjQfx/ 1

Luky99 napsal:

Do háje...TEĎ jsem koupil dva do kotle :-( Synátor chce moc jít a kdo jsem já, abych mu v tom bránil. Upozornil jsem ho, že to není jako na A tribuně, kde jsme několikrát byli.

Škoda, kámoš lehl, tak mám navíc 1 dětský a 1 dospělý na A5. Kdyby sis to rozmyslel, tak dej vědět. Jinak ho udám jinde.

Luky99 napsal:

Díky, budu skenovat stránky Ticket., aktuálně jim to ještě nenaskočilo.

Shanis jeste ty listky?

tomiisek napsal:

Taky mi prijde, ze nam chybi osobnost skutecneho kapitana. Z 18 zapasu jsme 16x nevyhrali a v podstate mely spolecne, ze se v nich Pepa jen lehce mihnul, zatimco pred rokem vodil hrace na hriste jako ...

Dle mého je toto ten skutečný důvod úpadku. Chlap co převezme balon, otočí se s ním směrem dopředu, poďívá se komu může nahrát, aby to nebyl pouze alibismus a nahraje. Pak může následovat útok do ne zcela připravené obrany. To nám dnes chybí. Hráči co se bojí, aby na ně nešel balon jsou k ničemu. Vetšina balonu jde radši dozadu, kde je brankář co to umí akorát napálit dopředu. Ale to už je soupeř připraven. Proč to trenér nevidí?

No jo, jenže Pepa už na to asi opravdu nemá, tak kdo místo něj? Najít takového hráče je dle mého cesta od remíz k výhrám.

tomiisek napsal:

Během jediného roku jsme se zhoršili o 43 gólů, z +16 na -27 O rok dřív jsme dávali takřka 2x víc gólů na zápas než poslední rok. Jedlička v obou rocích odchytal podobné množství zápasů, tudíž jediný výraznější odchod byl Drchal. Naopak přišli ...

Takže nám chybí to pověstné štěstíčko:-).

Jestli si náš trenér myslí, že jsme nazaslouženě v sestupové skupině, tak by měl okamžitě přestat s melouchama a začít se plně věnovat své práci. Dle mého je zázrak, že nejsme na sestupové pozici, protože přesně tam patříme. Ostuda ligy a když si uvědomím, že toto je mužstvo vyladěné na evropské poháry, tak se mi chce brečet. A jak tady někdo psal o těch milionech, tak si pište, že je všichni využijou na to, aby už se Bohemka nikdy nedostala do evropy, protože to jak s evropskou sezonou Bohemka naložila je trestuhodné!

hm71 napsal:

Tvl v 93 minutě střídáme. Proč tam nešli ti čerství hráči dříve? Asi Bohemce bod stačí, mě ne.

Je mi strašně líto, že to musim napsat, ale po dnešku jsem přesvědčenej, že náš trenér má iq houpacího koně. Jediná šance jak proklouznout do prostřední skupiny je vyhrát a my opět zdržujeme a trenér to vyšperkuje svým tradičním taktickým střídánim.

Konečně. Dobrý výkon, rozhodčí ostuda. Prekop taky dobrej:-)

berjir napsal:

Tvl, dusa5, ctu to spravne, ze branis Beryho a zaroven ti prijde, ze Prekop hraje blbe? :D Ta situace pred prvnim golem Zlina presne ukazala, proc jeho talent nevyuzila uz davno treba ta Slavie. Nema ...

On v tý situaci vůbec neměl být. Messi by dopadl stejně. A s tou slávií se to dá bohužel zobecnit na každého našeho hráče. A to už tak 10 let. 

JohnZ napsal:

Pokud bude důvod Prekopa zkritizovat tak to udělám,ale viděl jsi ten gól?Bleskový zpracování z pravačky na levačku a zakončení.Kdo to z našich útočníků má?On si svůj úkol splnil.Kritiku by zasloužil Ristovski.To je pro mě zklamání.Kromě ...

Souhlasim, naprostá nádhera a klobouk dolu. Jenže ketrý další moment tě zaujal?

sasek napsal:

Jsi úplně mimo. Dobrých akcí tam měl hned několik. Stejně, jako každý zápas. Prostě uznej, že jsi spletl a máš klid. :) 

Ani nevíš jak rád bych se pletl. Mám ho rád, bojuje jako lev, ale ty balony prostě nemá. Děsí mě jak málo stačí aby byl hráč pro fanoušky hrdinou.