Detail uživatele diskuzního fóra - tesla88

Datum prvního příspěvku
18.04.2017
Celkový počet příspěvků
20
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 19
Ptejte se vedení Bohemky 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
f9D8RYT2 17 Tesla888
E0atxxQk 1
1vceWvIM 1
jwVwjVa9 1

Chtěl bych se podělit o několik dojmů z přáteláku s Tbilisi. První půle vyrovnaná, ale větší šance na straně soupeře, kde opět hořel střed obrany (Vondra) a jako tradičně Hybš. Soupeř zakončoval několikrát neobsazen z prostoru kolem penalty. Několikrát nás zachránil offside a 2x kupodivu chytil tutovku Valeš. A.Kadlec dozadu celkem OK, ale dopředu všechny jeho nahrávky končily neomylně na kopačkách soupeře, nebo v autu, nebo u brankáře. Milan i Huff naprosto neviditelní, skoro nebyli ve hře. Podobně Erik. Nejvíce se dařilo Pepovi a kupodivu Hrubajz i běhal a jediný dokáže udělat kličku protihráči. Dobře fungoval pressing, často se podařilo získat míč, ale nic z toho.

2.půle úplně něco jiného. Naše herní převaha byla výrazná, dost se na tom podepsala ale menší kvalita sestavy soupeře. Celkem nikdo z našich hráčů nezklamal, jen přínos Schejbala stále nechápu. To i Mužík měl světlé momenty. Víc bych čekal od Berana (tentokrát bez pohybu) i Hůlise. Velmi dobrý Hála (byl všude) a Koza prokázal, že má nejlepší zakončení ze všech našich útočníků. Huff zase nic nepředvedl. Obrana úplně v pohodě, do žádné šance soupeře nepustila. Asi nejlepší, co jsme v zápase předvedli byl pressing. Spousta získaných míčů hlavně v 2.půli.

karass napsal:

Já opakovaně tvrdím, a mnohé to tady sere, že sudí nám doma (o venkovních mačích vůbec nemluvě) nedají ani procento, myslím si že nám i trochu škodí. Přitom atmosféra dobrá, fanoušků dost, dalo by se ...

Taky jsem nechápal, proč nás sudí tak řeže. Se žiďákama nebo se Sraltou je to jasné, ale proč Zlín? Díval jsem se zpomaleně na zákrok na Matyho na konci první půle, kdy šel sám na brankáře a stoper ho sestřelil zezadu skluzem. Za mne 100% faul, stoper vůbec nezasáhl míč, jen Matyho. Dalo se to vytáhnout před vápno, ale faul to byl úplně jasný. VAR nezasáhl asi proto, že to bylo před vápnem, kdy ten zákrok započal. Z následného rohu se míč odrazil obránci na ruku, kterou měl před tělem. Takových penalt se pískalo mraky. Sudí by si ji v pohodě obhájil. O těch nafilmovaných pádech hostů, co jim to sudí pořád žral ani nemluvím. Ale to, že za to neustálé zdržování sudí za celý zápas ani jednou hráče nenapomene, natož žlutou, to jsem ještě neviděl. Stačilo by dát hned ze začátku 2 žluté karty za ty auty, co trvaly každý 2 minuty a bylo by po zdržování. Kdy už tréňa konečně posadí šíleného Hůlku? Za mne Vondra na stoperu lepší než Křapka a to jsem Vondrovi nemohl za celou dobu co tu je přijít na chuť. Kadlec musí kurňa už hrát.

Nějak jsem nezaregistroval, jestli tu proběhla informace jak to bylo s P. Hronkem. Proč šel nakonec na hostování do Teplic? Kvůli tomu že chtěl hrát poháry to asi nebylo. Nemá někdo info?

pišta napsal:

bohužel.....současný sport už nemá nic se sportem společného..:-( odchod Hronek, Květ....jen protože se jim dařilo, tak je někdo koupí.......nehraje ani jeden a tak je Slavia (resp. Plzeň) nutně potřebovala.....a tak je to pokaždé...někomu se trochu ...

Je to tak. Sralta a číňani koupí za hubičku každého hráče, co trochu začne vynikat. Potom pošlou  30 hráčů na hostování a čekají, kdo se někde chytne a mají zadarmo rozehraného hráče do sestavy nebo na prodej ven.

Není to jen v Česku a FIFA kupodivu zakročila a dala omezení hostování pro tuto sezonu na 7 hráčů a příští sezonu 6 hráčů nad 21 let z jednoho klubu. Bohužel to platí jen pro mezinárodní hostování s tím, že to mají do 3 let implementovat jednotlivé země do svých řádů. Výsledek? FAČR samozřejmě nic nepřipravuje, jen omezili 3 hráče do jednoho klubu a 30 hráčů může hostovat vesele dál. Sport je jen o prachách, žádné omezení bohatých se nechystá.....

Hlavní je postavit v dolíčku nebo někde jinde stadion a bohatý vlastník se potom najde.

klokan1975 napsal:

Většina z nás by v případě výrazně vyššího finančního ohodnocení reagovala podobně ( Hronek,Květ a další ) ,fotbalový život je krátký a hráčům se není co divit,tohle asi ani nemá smysl řešit. Souhlasím s příspěvky ...

Vcelku dobře popsána situace. Někdy mi náš tréňa přijde úplně mimo mísu, jak obhajuje neobhajitelné (např. 2 roky tvrdit, že Valeš za nic nemůže a je to dobrý brankář a i nyní tvrdit, že je na stejné úrovni jako Reichl je docela bizár). To samé s Necidem. Jeho přínos vidí v této republice asi jen náš trenér.... O Mužíkovi ani nemluvím. Ostatní hráče bych nezatracoval, jen z nich dostat víc bojovnosti a pohybu. Ale hlavně ať už hraje Vala s Kácou. To co letos hraje Hůlis, Dosty, Kovařík, to oba zvládnou určitě přinejmenším taky a jsou rozhodně perspektivnější.  Teď je dobře vidět, jak chybí Drchal. Sice to byl spalovač šancí, ale svým důrazem se do nich dostával. Potřebujeme posílit někým dopředu k Matymu a Davidovi. Snad vyjde ten Hronek na hostovačku, protože s jeho platem ho v česku nikdo nekoupí a Slavia ho nebude chtít plně platit ještě rok a půl.

Několik postřehů k zápasu. Přišlo mi, že my jsme si přišli zahrát fotbal, kdežto soupeř využít vše co jde, zejména zdržování a simulování od první minuty až do konce. Sudí jim to bohužel žral a jejich herecké etudy pískal jako fauly. Na druhou stranu stejné zákroky nepískal. Kdybychom toto dělali my v Norsku, nikdy bychom 3 góly nedostali. I klub s 20ti násobným rozpočtem se bojí Bohemky a zdržuje a simuluje, to mě docela překvapilo.

Podíval jsem se ze záznamu na obdržené góly a musím říct, že u nich neudělal Reichel nic dobře. Samozřejmě stopeři prohráli všechny souboje před góly, nechápu, proč akci nezastavili faulem.

Ale když rozeberu góly:

1) Bylo jasné, že nor bude střílet z vápna, přesto Reichel nezmenšil dostatečně střelecký úhel. Vyběhl jen na malé vápno. Tam chytit nic nemůže.

2) Opět zmatené (ne)vyběhnutí, kdy brankář zůstal v zákrytu za našimi obránci, kudy střela nemohla jít. Jediný prostor pro střelu byl kolem našich obránců, kde měl přesně stát brankář a míč by ho musel trefit.

3) Při rohu snášejícím se do malého vápna neexistuje, aby brankář do míče nešel. Reichel navíc zůstal na půl cestě, že ani nemohl dělat zákrok po hlavičce.

4)Hloupě odvrácený roh přímo na nohu střelce, ale Reichel se ani nepokusil o zmenšení střeleckého úhlu a pádem na zem zabrat co největší prostor v bráně. (tento gól asi mohl nejméně chytat)

Neříkám, že za prohru může brankář, ale v takových zápasech nás gólman musí podržet.

Jinak až na hrubky v defenzívě docela dobrý výkon a fanoušci samozřejmě nejlepší a super zážitek.

Dnes opět vzadu hořela pravá strana. Levá kupodivu dozadu obstála více. Dosty je už slabina. Doufám, že začne Hrát Kadlec a Vala. kromě Matouška letos nemáme použitelného útočníka.

Kozák a Hrubý jsou zatím tragedie. Chtěl bych věřit, že se zlepší, ale nevím.

Demínka napsal:

Tak tenhle zápas se fakt povedl. Bělehrad měl snad jen jednu střelu na bránu. Skoro jsme je nepouštěli za půlku. Paráda. Moc se mi to líbilo. Jen tak dál. ...a sežeňte prosím toho gólmana...

Musím souhlasit, velmi dobrý výkon pro Partizanu. Prvních 15 min. jsme je nepustili k míči a do žádné šance za celý zápas, proto těžko hodnotit Reichla. Prakticky nic na něj nešlo, ani centry.

Jinak Hrubý snad bude posila, práce s míčem výborná, jen někdy brzdí útok drbáním balónu a špatnou přihrávkou. Hybš byl takový nenápadný, ale kope výborně rohy. Kozák prakticky nebyl u míče. Opět jsem nepochopil přínos Mužíka a ani moc Necida, ikdyž ho trenér chválil. Maty opět výborný, také Křapka. Prekop OK, u Pušky mi chybí větší kvalita v mezihře. Dosty hodně aktivní, běhal, ale jakmile přišel pokus o kličku, tak ztratil míč. Kostlík se zlepšuje oproti konci sezóny.

misaspisa napsal:

Stoperu mame asi 5 (Hulka, Krapka, Petrak, Vondra, Kadlec) a dalsi ho muzou zahrat (Köstl, Shejbal, Hybs), takze tam uz dalsi posily necekam. I jine posty mame solidne zdvojene. Cekal jsem teda omlazeni, ale asi ...

Úplně nesouhlasím, že máme 5 stoperů. Za mne máme stopera pouze Křapku. Ostatní jsou spíše krajní beci a Hůlkys by byl lepší v záloze. Vondra nevyhrál snad ani jeden hlavičkový souboj za dobu, co tu hraje. Kadlec bude dobrý, ale časem. Petrák zraněný. Pořád mi tam stoper chybí. Dobrou konstruktivní rozehrávku nemá ale ani jeden ze současných beků. Shejbala neznám, tak třeba překvapí.

skrob napsal:

Dobrá práce Hrubý je kvalitní hráč, ať se Ti daří.

Tak v přestupovém období zatím vyřešen post levého beka a středního záložníka, s tím určitě spokojenost, i když u Hybše je forma trochu s otazníkem.

Pokud přijde Hronek (+ Osmančík), tak bude vyřešen i odchod Drchala. Zbývá tedy ještě především gólman (nejlépe Jedla, nebo někdo na jeho úrovni) a vysoký stoper s dobrou rozehrávkou (Kadlece určitě postupně zapracovávat, ale stavět obranu na něm zatím nejde).

Úplně si neumím představit, že by Plzeň držela v kádru trojici Staněk, Jedla, Tvrdoň, obzvláště, když je nový majitel v nedohlednu. Ale samozřejmě je spousta týmů i v české lize, kteří můžou dát Jedlovi vyšší plat než my.