Detail uživatele diskuzního fóra - karass

Datum prvního příspěvku
17.07.2002
Celkový počet příspěvků
2074
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1932
Ptejte se vedení Bohemky 123
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 14
Jiná komunita 2
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
iM0t9Vny 218
zwDatUey 174
+sfDWdEH 103
fPDEhC9N 80
oyKKF2gu 23
YI6W49b8 15
NfFc5wAp 4

Omlovám se za článek téměř o ničem, byla to jakás takáž zkouška.

rio napo napsal:

Kurvy černý nás řezají historicky. Prosím kluci, jsme bez nervů a tlaku, tak jim konečně naložte, ať si už konečně přestanou ze mě utahovat kámoši v Písku na fotbale. 

Ahoj, napsal jsem příspěvek co čekám od sobotního určitě korektního mače v ČB, jak je to tam vždy. Nějak to neodešlo, asi jen mou vinou, tak to znovu zkouším, raději se k onomu rádoby zápasu více vyjadřovat nebudu.

misaspisa napsal:

Tak jsem to pocital sam a posledni uz skoncit nemuzeme, ale v barazi jeste ano. Naivne doufam, ze k zachrane nepovedou nejaky usmoleny remizy, ale krasnej fotbal plnej golu, kterej budou produkovat hraci, kteri nam ...

Nemažeme..

Tak s tím naším (vaším) béčkem už jděte do prdele. Nestačí, že A dynamo BOHEMKA pravidelně drží nad vodou (kdoví, jak to bylo na podzim s tím chozením po place), oni musí dát před obědem klokanům jeko hosté tři fíky? tak paráda..

To že jsem se těšil v reprepauze na naše béčko byla opravdu chyba. Od netu jsem musel po 25. min. odejít, protože prohrávat s duklou jenom 0:3 a mohlo to bejt i víc je nad moje nervy. Že nebyly posily dejme tomu, ale proč to B vlastně je, nevím nevím.

rocknroll napsal:

Prusvih je to zraneni Reichla, protoze jestli jsou to trisla, tak ho na travniku jen tak neuvidime.  Takze jsme zpatky, kde jsme byli, ale jeste hur o to, ze mame vytluceny kadr.

Je to tak a je to s vědomím vedení BOHEMKY, nikdo nemucí nic dodávat.

Angus napsal:

Dneska výhra!!! 3 body zůstanou doma!!! BOHEMIANS NEVER STOP!!!

Asi i bod by mohl být dobrý.

rio napo napsal:

Ahoj vy všichni pravověrní. Dnes nám to začne. Tak ať to těm našim klukům střílí do branky soupeře lépe než na podzim! A ta laťka není opravdu moc vysoko. 

Ať nám to střílí lépe než včera baníku..

Tak poslední zápasy s nulou, snad dobré znamení že to půjde i bez Jedličky (mám ho rád).