Detail uživatele diskuzního fóra - Scarsdale

Datum prvního příspěvku
25.07.2018
Celkový počet příspěvků
332
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 322
Ptejte se vedení Bohemky 7
Tlachy a kecy 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
7afYqmlr 70
qkZbAU2F 51
KWyC214/ 48
YjBykqi9 34
IiYB064Z 34
iwo3+kfJ 34
KasQqcrZ 7
O4zb0PZN 4 DOLFI, venca_65
4sYKguEK 3 drg, venca_65
FCI0hilg 3 drg, Eastman, venca_65, pekulka
IHRX9UMr 3 venca_65
gP6ekStE 3 venca_65
/GODh9Af 3 drg, venca_65
KJdvqARg 2 DOLFI
GOUEjSTf 2 Klokanizgrebovky , venca_65
UTJp6vlg 2 venca_65
3Kj8AMxg 2 DOLFI, venca_65
Km0Jdw9a 2 venca_65
Sfl+APhI 2 Bororo, venca_65
LvDSGIJX 2 Klokanizgrebovky , venca_65, Sigi
zSSC50TG 1
tMc6J1Ak 1
J9NtW4y1 1 venca_65
BKYyBdfj 1 venca_65
CrTyHnqD 1
pfqWePHo 1 Bororo, DOLFI, venca_65
Oif8lSO/ 1 venca_65, DOLFI, pekulka
JVdm7P2s 1
uSPCtPx8 1 Eastman, venca_65, DOLFI
arVXgKt1 1 drg, venca_65
Kwj/N/DZ 1 venca_65
lYB7lhT5 1 Bororo, Eastman, DOLFI
n/TfKrp2 1 pekulka
J0K1pNqu 1
u0Qknfse 1 drg, venca_65
+p40Rxfp 1
uRbBrknj 1
u5ZdaRH1 1
GYlLCahV 1 Eastman, venca_65
Ap55ue9w 1 Eastman, venca_65
Q3AH8ubh 1 venca_65

Klokan z Černošic napsal:

Konečně rozumný příspěvek na téma Beran!!!! Klidně mu přidám  knedlík (i s omáčkou) z mého talíře. Prospělo by to oběma:-))).

I o spláchnutí lahváčem by ses podělil? Vždycky si rád čtu o tom, jak klokani svůj klub milují a pořád se pro něj obětují, znovu znovu se to potvrzuje. Otázka zní, kam by se postupně poděly Beryho mrštnost a kličky... :-)

berjir napsal:

Měli bysme udělat... Beran už u nás na přestup být mohl, Slavie s tím neměla problém, dostal nabídku a odmítl jí s tím, že chce dál hostovat a že chce ideálně do zahraničí. Jeho boj. ...

Nechci se ho výhradně jen zastávat, byla to hlavně obrana proti neslušnosti. Ale opakuju, nemusí to vůbec být jeho aktivita. Může to být taktika jeho hráčského agenta jednoduše jak víc vydělat. Někteří mladší hráči své agenty dost slepě poslouchají. Nepsal bych proto velkým písmem ODMÍTL, když do toho tady na fóru málkokdo vidíme. Krom toho jestli 50% fans váhá, jestli je pro nás přínosem (já myslím že ano), nechápu, proč se tady na ten přestup tolik tlačí. Smysl získávání fotbalistů na přestup je získání fotbalově užitečných, produktivních hráčů, kteří ten mačanft někam posunou. I za cenu, že na nich postavíme hru a záhy je budeme muset někam prodat, protože nás přerostou a nám zůstanou "jen" výsledky, případně obnos. Viz Květák s Hroňasem. Jestli si ale agent nějakého hráče nebo sám hráč přestup k nám nepřeje a zároveň na něj netlačí ani Bohemka, tak se dá na té bázi krásně dohodnout. Když bude perlit, holt nevyděláme. Když ale naopak, netratíme - i to má svojí hodnotu. To je teorie, ale Berymu přeju ať se mu u nás daří a ať začne mít čísla. My uděláme výsledky a spokojenost a Bery si třeba konečně vykope vysněné zahraniční angažmá. Vondrys si taky splnil sen a nakonec se rád vrátil a hraje podle mého názoru líp, než před odchodem.

hm71 napsal:

Promiň ale proč?  Nepotřebujeme hráče který u nás nechce být, navíc je to s prominutím kopito

Hele to jsi trochu přehnal. Mohu si myslet o každém co chci, ale veřejně tady urážet plejera, který za nás už třetí sezónu celkem slušně hraje, není dobré. Něco už tu má odkopáno, své zásluhy tu má. Ať už je jakýkoliv, typologicky je v kádru momentálně nenahraditelný a postavit ho může být součástí i určité taktiky podle soupeře. Ani tam moc koho jiného zdravého a rozehraného dát nemáme. Co se týče jeho hostovačky, někdy tady ani podepsaný hráč po celou smlouvu nevydrží. Buď ho někdo uloví výš nebo leští lávku, koketuje s béčkem a má svolení. To není podle mě vždycky to nejdůležitější jaká je forma toho hráčského působení. Důležité je, aby po dobu co tu je, do toho bez ohledu každý dával všechno a tím herně pomohl mančaftu a potažmo klubu. Jeho hodnota při odchodu může teoreticky být nejen vyšší, ale i nižší. Takže mít někoho podepsaného nemusí být vždycky jen výhra. Myslím že současný poměr kmenových a hostovaček máme celkem optimální, Beran nevadí. Stejně tohle většinou neřeší hráči, ale jejich agenti. Musíš vlastního hráče platit, i když je třeba zraněnej a nevíš jak se z toho vylíže. Pokud vím, Bohemka je nastavená tak, že i když někdo kmenový dostane dobré laso, tak ho tady nikdo násilím nedrží. Takže tolik k Berymu. A když už jsi tak ostrej, tak si hlídej pravopis. Klíčové slovo tvého příspěvku kopyto patří v čj. mezi tzv. vyjmenovaná slova. Když na někoho útočíš a tohle nevíš, tak se jen shazuješ.

klokan1975 napsal:

Vnímám to dost podobně jako ty, za mne realisticky popsaný stav hráčského kádru . Nerozumim poznámce "Klokana z Černošic" proč by ses měl zaměřit na jiný sport....je to diskusní forum, kde popisuješ svůj názor bez vulgarismů.

Myslím že se zatím na jaře nedá klukům vyčítat nedostatek bojovnosti. Tam patří celkově velká pochvala! To, že to teď stejně jako v Hradci až do konce nevzdali, nesesypali se po neproměněné penaltě, vyloučení a po málem 3 gólech ve vlastní síti je něco, co nás jako současnou Bohemku zdobí. Kádr je v průměru starší, což s sebou nese trochu menší pohyblivost, (to je problém dost vážný), ale zase víc chytrosti, zkušenosti, dobrého čtení hry, schopnosti soupeře občas překvapit a celkové psychické odolnosti. Co podle mě teď bezprostředně chybí jsou zhruba tři věci: 1) forma, obyčejná natrénovanost. 2) marodi z marodky aby se zvýšila konkurence. 3) zdravá psychika kdy je potřeba to pořádněji někde zlomit aby stouply ambice, sebevědomí a nálada.

kolina napsal:

Já chodím do Ďolíčku hodně přes 50 roků, mám to tam pár stanic tramvají a chtěl bych do Ďolíčku chodit stále... Víš tenkrát když ČKD rekonstruovalo na Letné  Spartu a vybudovalo se tam to patro ...

Rozumím Ti, taky jsem v Ďoíčku dlouhé desítky let, i když 50 ještě ne. Jsou v životě situace, kdy se člověk má zastavit a říct si co přesně chce, čemu je ochoten věřit a do čeho se vrhnout. Víra v dobro a správnou věc je v životě důležitá a teď to vypadá zatím co to sleduji nejslibněji. Rozhodně víc, než před zmíněným úmyslem pustit se do toho sami. Nezapomeňme, že odkup stadionu městem byl taky úspěch, protože jinak tehdy hrozil úplný krach nebo živoření. Ty ostatní záměry a projekty z nedávné minuosti byly spojeny s Prahou a když se člověk podívá jak je to zastupitelstvo rozhádané, na ten politický boj, hodně z nás asi začalo být jasné, že tohle se nemusí nikdy povést. Například se léta odkládá i rekonstrukce Vinohradského divadla, a to je srovnatelný projekt. Politicky přesto o něco průchodnější - a není to. Praha je teď přetížená investicemi a upřímně řečeno si nedovedu představit, že by nás tam někdo navzdory ostatním protlačil a stadion se z rozpočtu vybudoval. To byl zdravý pesimismus postavený na čerstvých zkušenostech. Nová situace kolem stadionu je ale jiné kafe. Tady je na místě neklesat na mysli a uvědomit si, že tahle šance je zdá se něco, co silně převyšuje ty předchozí a nemusí se opakovat. Pánům Jakubowiczům věřím a proto bych ty alternativy právě teď (za sebe) nechal u ledu. Prostě mám problém když si za něčím jdu, zároveň se jistit co když to náhodou nedokážu. Já si myslím, že takhle se nedá dokázat nikdy nic.

kolina napsal:

Jojo, asi tak nějak...        BOHEMKA DO TOHO!!!

Odchod Bohemky z Ďolíčku vidím jako prakticky něco nemyslitelného. Jakékoliv úvahy v níže uvedeném smyslu jsou škodlivé a nahrávají těm, kdo si v hlavách malují své bláhové byznysplány o kterých se zatím chytře bojí veřejně mluvit. Bohemka na svém místě ve svém Vršovickém Ďolíčku je nesrovnatelně významnější fakt, než nějaký další administrativně bytový komplex v podobě jakéhosi obřího domu, kterých už je všude plno a lidi už to nechtějí vidět.

Bohemka je sportovní a společenský fenomén celostátního významu, otázka národních tradic a spolu s Ďolíčkem nedělitelná věc, za kterou stojí za to se obětovat. Mějme úctu k tisícům lidí, z nichž mnozí už dneska nežijí a kteří v Ďolíčku skoro 120 let každý svým dílem budovali něco, co je pěkné a na co jsme hrdí.

Neusnadňujme to nepříteli tím, že tady veřejně budeme spekulovat ve smyslu jak si přeje. I kdyby existovala poslední, jakkoliv sebemenší možnost trvalé budoucnosti fotbalu v Ďolíčku, upřeme se na ní a nenechme se od cynických zlatokopů zviklávat. Natož, leží-li teď na stole jasně vyslovená možnost výstavby z interních prostředků. Pojďme všichni klokani jednotně za touto svojí novou reálnou vizí.

Je jedno, jestli to bude financované z jediné kapsy nebo na to vznikne nějaký projekt financování se zapojením více stran. Důležité je, že vůle Bohemians pokračovat navždy u nás v Ďolíčku je nezlomná, absolutně jednotná a že máme svojí jasnou naději.

Georg55 napsal:

...přestaňte zase všichni brečet nad posilami, vždyť příprava teprve začala. Někteří mi tu příjdou jako superplačky ...

Tak tak. Oni přijdou. Důležité je spíš aby se mančaft během přípravy vyzdravil a dostal do formy. Například na stopera se vrací Petrák. Pokud naváže na svojí formu před zraněním, může to být do obrany posila jako hrom.

doublefish napsal:

Jednání se nevedou s úředníky na úřadech, nýbrž s těmi, kdo mají moc, úplně někde jinde. A většinou se o tom moc nemluví. Samozřejmě je nutné se neustále o stav zajímat a připomínat, že nám to ...

Nevěřím, že by to Praha coby veřejný sektor někdy zvládla sama z rozpočtu zafinancovat. Když vidím jaká je mela kolem různých prioritních staveb, hlavně dopravních, metro, okruh, kolik dneska co ve stavebnictví stojí, pochybuju, že by najednou zafinancovala ve Vršovicích stadion - jen tak mírnix týrnix sama ze svého. Na magistrátu jsou vyostřené vztahy, politický boj, netáhne se za jeden provaz jako možná na některých nižších úrovních. Taky si nejsem jist, jestli je město ochotno si někdy Bohemku vzít opravdu za svou. Jestli s ní tou koupí Ďolíčku "srostlo". Jsou tu solventní konkurenční kluby, o které se nemusí starat, a o vrcholový fotbal v matičce nouze není. Co ale pro mě představitelné je, je nějaké složitější vícezdrojové financování. Pod tím si lze představit hodně a bude to ještě asi náročné. Vyšší hra... To je taky naděje. Tímhle směrem se podle mě asi musíme upínat - a věřit. Nic jiného nám nezbývá.