Mládež čeká náročnější část sezóny

Podzimní část sezóny zhodnotil šéftrenér Josef Pleticha.

Mládež čeká náročnější část sezóny

Nejprve šéftrenér Josef Pleticha okomentoval počínání dorosteneckých týmů: "Devatenáctka projela soutěží bez ztráty bodu, což je příslibem do budoucna. Cílem je postup do celostátní ligy, ale bude to velmi náročné, protože cesta vede přes baráž. Osmnáctka má dva hlavní úkoly. Připravit hráče pro příští rok a zároveň vyhrát svojí soutěž. I ona vcelku uspěla. Oba mladší dorosty jsou v popředí tabulky. Jejich hlavním úkolem je konsolidace týmů a příprava hráčů pro starší kategorie."

Následně přešel k celkům žáků: "U kategorie U15 jsem očekával lepší výsledky, ale herní projev týmu byl dobrý. Předpokládáme, že kvalitní výkony na jaře přetavíme v potřebný bodový zisk. Nad očekávání se dařilo druhého týmu starších žáků (U14), jak herně, tak výsledkově. Dík patří nejen hráčům, ale i všem trenérům, kteří s kluky pracovali a aktuálně i pracují. U mladších žáků je situace podobná jako u starších. Trošičku za očekáváním je U13, ale velmi dobře se prezentuje tým U12."

Na závěr zhodnotil i týmy přípravek: "V těchto kategoriích stejně jako u všech týmů přípravek je před hráči ještě spousta fotbalové dřiny, ale kluci se s tím na trénincích i v zápasech perou opravdu statečně."

"I přes úspěšný podzim je třeba připomenout, že fotbal se hraje až do konce. A nás všechny čeká ta náročnější část fotbalové sezóny," zakončil hodnocení mládeže Bohemians a vzkázal: "Do jarní části bych chtěl všem hráčům, realizačním týmům, rodičům i fanouškům popřát hodně zdraví, pevné nervy a spoustu vítězných duelů."