Fotbal - Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

DaH napsal:

Za co měl být v sobotu vyloučen Slončík? Jak v TV říkal trenér... nikde jsem to nenašel.. Jinak faul před 1.gólem  jasný. VARa si musí vyřvat kapitán, ale ani tak to není podle pravidel jistý. 

Byly tam dva momenty. V první půli jasný a zhůvěřilý loket Hůlkovi a ve druhé faul za žlutou. Protože už jednu měl byla to druhá a tedy redka. Nakonec se do konce zápasu nevědělo, kdo ji dostal, ale fauloval Slončík.

babus1966 napsal:

Bodový zisk ani postavení v tabulce nás radostí nenaplňuje. Ovšem pokud bychom nebyli diletanty, tak jsme některé zápasy zvládli za tři body a bylo vše v pohodě. Vážím si toho, že řada lidí pochopila, že je ...

Jenze on ted neni dvojka, ale jednicka.

DaH napsal:

Za co měl být v sobotu vyloučen Slončík? Jak v TV říkal trenér... nikde jsem to nenašel.. Jinak faul před 1.gólem  jasný. VARa si musí vyřvat kapitán, ale ani tak to není podle pravidel jistý. 

I v přenosu reportér místo žluté čekal spíše červenou. Komise v po řeší jen 4 až pět situací podle novinářů. Asi podrželi nového mladého rozhodčího. Dokud hráče nepřizabijou, tak se spravedlnosti člověk nemusí dočkat.

babus1966 napsal:

Bodový zisk ani postavení v tabulce nás radostí nenaplňuje. Ovšem pokud bychom nebyli diletanty, tak jsme některé zápasy zvládli za tři body a bylo vše v pohodě. Vážím si toho, že řada lidí pochopila, že je ...

Svatá prostoto. Jak jste na to s tím Valešem přišel? Vždyť jen stojí na lajně, kouká jak kolem něj lítaj centry a modlí se, aby to někdo netrefil. Obraně nepomáhá vůbec v ničem a v posledním zápase možná nic nezkazil, ale to jen proto, že na bránu - kromě gólů - takřka nic nešlo.

Za co měl být v sobotu vyloučen Slončík? Jak v TV říkal trenér... nikde jsem to nenašel..

Jinak faul před 1.gólem  jasný. VARa si musí vyřvat kapitán, ale ani tak to není podle pravidel jistý. 

Bodový zisk ani postavení v tabulce nás radostí nenaplňuje. Ovšem pokud bychom nebyli diletanty, tak jsme některé zápasy zvládli za tři body a bylo vše v pohodě.

Vážím si toho, že řada lidí pochopila, že je Valeš spolehlivý gólman. Možná kdyby měl jinou povahu a nestála za ním kabina, tak byl pryč a momentálně by to bylo hodně horké.

Chci tím říct, že sice není gólmanem kvalit Jedličky, ale jako dvojka patří rozhodně k tomu lepšímu co liga nabízí.

steiner napsal:

Praha, jeden z nejbohatších regionů v evropě vs Košice, region s nejvyšším počtem cikánských osad v evropě...

Praha mlaska u bohateho koryta. Ma jine priority. Kývaly, pochlebniky, stavebni loby,  obchodni retězce, sve dostanou i vybrani provládni divadelnici. Penize se nejak rozkutalej, nas vodili za nos a tak na  stadion nejsou penize. Pred volbami neco slíbí, nasypou drobečky a my na to zase skočime. Sport neni jejich prioritou, uprimne receno ve fotbalove lize jim staci v Praze dva kluby, nemusi je dokonce ani finančně obhospodařovat z jejich 100mld(?) rozpočtu. My je jen otravujeme....

VAR je největší korupční zlo, fakt se stydím, že jsem to tak krátkozrace chtěl.

Bohužel jsme se dostali tam, kam jsme nechtěli, ale upřímně se to dalo čekat. I když Valeš není můj oblíbenec za obdržené góly  rozhodně nemohl, jen se ukazuje rozdíl mezi Jedličkou ,který body vyloženě vychytal a ukázal svůj přínos a našimi  kmenovými gólmany, kterým chybí přidaná hodnota  a perspektiva.... ( Matyáš Vágner,  Surovčík , Holec ( není perspektiva,ale alespoň kvalita ) atd.),  nadstandardní  brankář je pro Bohemku třeba, ale Valeš nechyboval jen prostě nemáme gólmana, který mužstvo podrží. Co se týká stavu kádru , tak to jde za sportovním vedením a je  výsledkem pro mne nepochopitelné strategie - čím starší a víc po zranění ,tak lepší...asi mají smlouvu s VZP :-) , sportovní úsek neumí hráče zhodnotit - často  odcházejí zdarma po skončení smlouvy - Vodháněl, Puškáč, Schumacher.... res. chybí nám  perspektivní 2-3 hráči 18 - 21 let vyjma A.Kadlece, který moc příležitostí doposud nedostával. Sportovní úsek je trochu zahleděný do "své pravdy" a strategie....teď si nemohou alibisticky stěžovat, že jsou hráči zranění a kádr je ve stavu jakém je....to je výsledek jejich práce . Běžet za rozhodčím a stěžovat si ....to už jsme jak Slavia. 

tomiisek napsal:

To je sice pekne, ale hraci a realizacni tym si musi umet vyrvat zkouknuti VAR.Hned pri faulu jsem si rikal, ted urcite dostaneme gol, ktery bude odvolan. Skutecne jsme gol dostali, ale z nasi vlazne ...

Dej si studený obklad na hlavu pokud si myslíš, že rozhodčí žádají VAR o přezkoumání, když na ně štěká realizák. 

Byly tu nějaké dohady o Prekopa. On a Petrák  dostali 7. Hůlka, Köstl, Kovařík a Ristovski 6, ostatní 5. Je fakt, že na živo to je jiné, ale Ristovski se mi v tv nelíbil.

Fan1905 napsal:

Ve včerejším dohráno byla zmínka o faulu před prvním gólem Zlína. Komentátor uznal, že to byl faul.

To je sice pekne, ale hraci a realizacni tym si musi umet vyrvat zkouknuti VAR.

Hned pri faulu jsem si rikal, ted urcite dostaneme gol, ktery bude odvolan. Skutecne jsme gol dostali, ale z nasi vlazne reakce mi hned bylo jasne, ze to VAR zkoumat nebude. Problem byl i v tom, ze to TV ve vsech opakovackach ukazovala az po tom faulu, coz je naprosty amaterismus, melo by byt v zajmu sledovanosti nevynechavat sporne situace.

Ve včerejším dohráno byla zmínka o faulu před prvním gólem Zlína. Komentátor uznal, že to byl faul.

Za me chyba,ze hraje za becko moc hracu z  acka.Tam neni krom snahy se nezranit nic.

Ale za me aktivni kariery v krajskych soutezich se to delo stejne.Ja jak vzdy vynikal - vypostel jsem acko a zivotni vykony podaval v becku.

Becko by melo rozehravat mlade a zranene hrace(k tomu je).Ne tam narvat pulku acka.

Puskace uz zbalit a poslat do Jablonce.Stejne vydrzi hrat max.2 zapasy - pak zraneni.

Klokan z Černošic napsal:

Na tom kecání tady se mi líbí, jak rozdílné názory tady máme. S hm71 se shodnu v zásadě ve všem, že je Huf na hřišti jsem nevěděl do té doby, než mi to řekl soused. ...

Jo jo. Taky jsem se byl dnes pokochat výkonem "B" v Ďolíčku. Když jsem viděl prvoligový útok Huf - Puškáč - Mužík, říkal jsem si, že KV dostanou bůra. Jaká naivita. Po deseti minutách jsem pochopil, že to mají za trest. Huf s Puškáčem se chtěli pouze nezranit. Mužík se snažil, ale je úplně marnej. První dva střídali kolem 60. minuty a za tu dobu nevystřelili na branku. To ostatně nikdo z Bohemky. Nejlepší Bartek - snažil se být všude. Jinak hrůza. To byli ještě v základu Dostál a Matěj Kadlec, který se zranili.

Těžko dávat góly v lize, když ani v ČFL nijak nevyčnívám, že?

pišta napsal:

Jablonec, slavia, sparta, venku Karviná....hmmm??._(

... a nakonec pardubice. Ty dnes dobře pro nás.

hm71 napsal:

Čtyři naši borci z A hrají o dvě třídy nižší soutěž a ........, to by přece mělo být znat. Tihle profesionálové by tam měli být vidět . Martin Dostál hraje i se zraněním tak nehodnotim ...

Na tom kecání tady se mi líbí, jak rozdílné názory tady máme. S hm71 se shodnu v zásadě ve všem, že je Huf na hřišti jsem nevěděl do té doby, než mi to řekl soused. Puškáč neskutečně trapný, opravdu by asi neměl hrát, ve firmě bych jej propustil z organizačních důvodů:-)). Naopak ve druhé půli se mi Mužík dost líbil, ale souhlas s tím, že to není na ligu, ale kdo je????

Je v tom trocha nostalgie, ale líbil se mi Barťas, pořád má slušnou kondici a když v druhé půli šel z beka do zálohy, tak byl skoro všude. Nikdy dříve jsem jej neviděl, ale technicky slušný Farkaš (snad jsem to nespletl, hrál jako kapitán), jinak mne nikdo nezaujal, ale ani u KV. Až na ty prasárny, to je fakt o život hrát 3. ligu. Ten blb, co dostal redku vypadal jak z MMA, vypatlanec na první pohled.