Vstupenky na Jablonec stále k dispozici

Možnost i pro permanentky Základní, v neděli pak volný prodej.

Vstupenky na Jablonec stále k dispozici

Včera v poledne jsme uvolnili cca 300 vstupenek pro permanentkáře Bohemians s kategorií Premium. Ti mají přednostní právo vstupenku na nedělní utkání získat. Vzhledem k malému zájmu o tyto vstupenky dnes večer v 19:05 rozšíříme možnost i na placené permanentky Základní. V neděli ve 12:00 pak bude možné zbylé vstupenky zakoupit volně.

Chápeme, že v současné situaci je utkání s Jabloncem pro mnoho fanoušků méně atraktivní, přesto věříme, že se volná místa na stadionu zaplní. Také připomínáme, že vynechání utkání s Jabloncem pro permanentky Premium neznamená jistou účast jejich držitelů na prvním domácím utkání play-off. Vše se bude opět odvíjet od povoleného počtu osob na stadionu či v jeho sektorech k datu tohoto utkání (21. nebo 27. června)

Vstupenky pro držitele permanentek jsou dostupné do sektoru A1 a A5 za 0,- Kč + manipulační poplatek Ticketportalu ve výši 5,- Kč. S nedělním polednem se cena nevydaných vstupenek změní na klasických 230,- Kč a půjdou do případného volného prodeje.

POZOR: Pokud chcete uplatnit přednostní právo z permanentky, musíte tak učinit do neděle 14. června do 11:59. Od 12:00 budou vstupenky pouze za plnou cenu 230 Kč.

VČEREJŠÍ ČLÁNEK ZDE