Volné pracovní pozice v Bohemians

Klokani hledají fyzioterapeuta s masérem.

Volné pracovní pozice v Bohemians

Fyzioterapeut A týmu (HPP, IČO)
Pro doplnění realizačního týmu prvoligového A týmu hledáme kvalifikovaného a zkušeného fyzioterapeuta s praxí na plný úvazek (HPP, IČO). Požadujeme odpovídající odborné vzdělání v oboru fyzioterapie, časovou flexibilitu, pečlivost, spolehlivost, pracovitost, zodpovědnost, trestní bezúhonnost, kladný vztah k Bohemians. Velkou výhodou je prokazatelná odborná specializace pro fotbal či praxe u fotbalového týmu. Nabízíme zázemí profesionálního fotbalového klubu a odbornou spolupráci s klubovými lékaři.

Masér B týmu (DPP, IČO)
Na částečný úvazek hledáme kvalifikovaného maséra pro B tým Bohemians hrající ČFL. Práce na DPP, nebo IČO. Práce zejména o víkendech při zápasech B týmu. Dle dohody s trenérem občasná účast na vybraných tréninkových jednotkách. Požadujeme odpovídající odbornou kvalifikaci, časovou flexibilitu, pečlivost, spolehlivost, pracovitost, zodpovědnost, trestní bezúhonnost, kladný vztah k Bohemians. Výhodou je praxe u fotbalového týmu.

V případě Vašeho zájmu pošlete strukturovaný životopis s fotografií a průvodním dopisem do 22. července 2020 na e-mailovou adresu ředitele klubu darek.jakubowicz@bohemians1905.cz. Vybraní zájemci budou pozváni na osobní pohovor do Ďolíčku.